E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

Όλα όσα είπε η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού

Δημοσίευση 3/6/2020 | 12:06

Η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

Η απάντηση στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά πως δεν θα αφήσει να υπάρξει θέμα με τα κληρονιμικά ήταν άμεση και ήρθε δια στόματος Αλίκης Κατσαβού.

Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απάντησε στα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά, τονίζοντας πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τα κληρονομικά.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες. Λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μας έκανε να χαθούμε. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται με τα κληρονομικά. Νομίζω πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα. Νομίζω πως όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν. Εγώ δε θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω πως μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά».

Η απάντησή της Αλίκης Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλίκη Κατσαβού σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε κανονίσει τα κληρονομικά του πριν τη γνωρίσει. «Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου