E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζευγάρι Αμερικανών προσκαλεί σε «μεταπανδημιακό» όpγιο τους συμπολίτες του

Ξεκίνησε σαν πλάκα αλλά κάποιοι το πήραν σοβαρά...

Δημοσίευση 29/5/2020 | 08:17

Ζευγάρι Αμερικανών προσκαλεί σε «μεταπανδημιακό» όpγιο τους συμπολίτες του

Τέλος στην πιο «παρατεταμένη περίοδο σeξουαλικής ξηρασίας της ανθρώπινης ιστορίας» (όπως λένε οι ίδιοι) φιλοδοξεί να δώσει ένα ζευγάρι από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και μάλιστα με τον πιο πανηγυρικό τρόπο: διοργανώνοντας ένα μεγάλο όργιο για τους συμπολίτες τους, όταν φυσικά το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες της περιοχής τους και αρθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη New York Post, όλα ξεκίνησαν όταν η Αλίσα και ο Μπομπ αποφάσισαν να κάνουν μια πλάκα για να φτιάξουν το κέφι των συμπολιτών τους εν μέσω της πανδημίας. Έτσι κόλλησαν σε διάφορα σημεία της γειτονιάς τους περίπου 30 φυλλάδια που διαφήμιζαν ένα «μεταπανδημιακό όpγιο» για όλους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας, το οποίο μάλιστα θα είχε και ως θέμα τους Avengers. Παρόλο που το event ξεκίνησε σαν αστείο, το ζευγάρι έλαβε τόσα πολλά email με ερωτήματα και εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, που τελικά αποφάσισε να προχωρήσει με τη διοργάνωση του οpγίου, όταν τελικά περάσει ο κίνδυνος και το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Το όpγιο ισχύει» επιβεβαίωσαν στην Post o Μπομπ, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός και η σύντροφός του Αλίσα, sεx therapist, επιλέγοντας πάντως να μην κάνουν γνωστά τα επίθετά τους. Όπως εξήγησαν στην εφημερίδα, κανείς από τους δύο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε όpγιο, αλλά τώρα αισθάνονται «υποχρεωμένοι» να διοργανώσουν ένα, αμέσως μόλις αυτό θα είναι ασφαλές. «Είναι ένα άγνωστο πεδίο για εμάς, αλλά θέλαμε να το δοκιμάσουμε», λέει η 29χρονη κοπέλα, που αυτοπροσδιορίζεται ως bisexual. O 25χρονος Μπομπ από τη μεριά του δηλώνει στρέιτ αλλά είναι «ανοιχτός σε νέες εμπειρίες». Ο μηχανικός είχε συμμετάσχει σε «εμπειρίες με μικρές ομάδες» στο παρελθόν, αλλά δεν θα αποκαλούσε σε καμία περίπτωση όργια αυτές τις συνευρέσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα τοπικό μπαρ και είναι μαζί σχετικά λίγους μήνες, πιο συγκεκριμένα από τον Δεκέμβρη. Όταν ξέσπασε η επιδημία αποφάσισαν να μπουν μαζί σε καραντίνα, και διαπίστωσαν ότι είναι αρκετά συμβατοί σαν χαρακτήρες. Η απόφαση αυτή τους βγήκε σε καλό, σημειώνει η New York Post, καθώς ο Μπομπ και η Αλίσα «γλίτωσαν» από τη σeξουαλική ξηρασία που πλήττει πολύ κόσμο εν μέσω της πανδημίας, κυρίως λόγω του φόβου μετάδοσης του ιού.

«Η ανθρωπότητα περνάει τη μεγαλύτερη περίοδο σeξουαλικής ξηρασίας στην ιστορία της, αυτό ενέπνευσε τα φυλλάδια. Μπορεί να φαίνεται περίεργο να διαφημίζεις ένα όργιο με τόσο δημόσιο τρόπο, αλλά ναι, θέλαμε να κάνουμε τους γείτονές μας να χαμογελάσουν», εξηγεί ο Μπομπ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ωστόσο στην πρόσκληση για όpγιο ξάφνιασε το ζευγάρι, που έλαβε email όχι μόνο από την πόλη του αλλά ακόμη και από μακρινές περιοχές, όπως η... Νεβάδα. «Υπάρχει τρομερή ζήτηση» λέει ο Μπομπ, αποκαλύπτοντας ότι έχουν λάβει τουλάχιστον 80 email, με τους μισούς περίπου αποστολείς να είναι σοβαροί «υποψήφιοι». «Αρκετά μηνύματα ρωτάνε απλά αν το εννοούμε. Νομίζω ότι αρχικά απορρίψαμε κάποιους γιατί δεν είχαμε καταλάβει και οι ίδιοι ότι όντως το εννοούσαμε» προσθέτει ο 25χρονος. Αν και αρχικά είχαν σκεφτεί να κάνουν το όργιο στο διαμέρισμά τους, τώρα πιστεύουν ότι λόγω της ανταπόκρισης μπορεί να χρειαστεί να βρουν έναν μεγαλύτερο χώρο. Απομένει βέβαια να καθοριστεί και η ημερομηνία του event, ωστόσο για τον Μπομπ και την Αλίσα αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, αφού έχουν υπομονή και αυτό που τους νοιάζει είναι να προσβλέπουν σε κάτι στο μέλλον.

Όσο για το θέμα των Avengers, το ζευγάρι λέει πως το επέλεξε επειδή βρίσκει σeξι τις στολές υπερηρώων και το σπάντεξ, ενώ το πρόσθετο «ατού» του είναι ότι ενσωματώνει τις... μάσκες, που έτσι κι αλλιώς έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ξέσπασμα του Χάρη Λεμπιδάκη κατά της κριτικής επιτροπής στο J2US

Tabloid 05.04.2026
Με ένταση ξεκίνησε το αποψινό live επεισόδιο του Just the 2 of Us, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να έρχεται σε σύγκρουση με τους κριτές

Αννα Βίσση: Αυλαία στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια – Το φιλί στον Νίκο Καρβέλα και η ανακοίνωση

Tabloid 05.04.2026
Ύστερα από μια δεκαετία απόλυτης επιτυχίας, sold out εμφανίσεων και αξέχαστων στιγμών, η Αννα Βίσση αποχαιρέτησε το Hotel Ερμού με ένα φινάλε αντάξιο της πορείας της

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές