E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Χρανιώτης: Με πέταξε έξω από το σπίτι

Ο μεγάλος τσακωμός με τη σύζυγό του

Δημοσίευση 27/5/2020 | 14:51

Γιώργος Χρανιώτης: Με πέταξε έξω από το σπίτι

Μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Γιώργος Χρανιώτης δε δίστασε και αποκάλυψε, τον τσακωμό του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα, που δε γνώριζε κανείς, με τον ίδιο να παραδέχεται, πως ένα βράδυ που γύρισε αργά, εκείνη τον πέταξε έξω από το σπίτι.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να γίνει πατέρας σε λίγο καιρό, μιας και πριν από μερικούς μήνες, η αγαπημένη του σύζυγος, έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΓιώργος Χρανιώτης: Ύπνο, φαΐ ή sεx; 1/2/2019

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Μετά τα Μεσάνυχτα», ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στην σχέση του με την Γεωργία Αβασκαντήρα, και σε όλα όσα έχει μάθει σε αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Ο φακός του YouWeekly.gr, "τσάκωσε" το ζευγάρι στην παραλία για σέρφινγκ, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς. Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον μεγαλύτερό τους καυγά, κατά τον οποίο η Γεωργία Αβασκαντήρα, του ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν είχε σταθεί στο πλευρό της όταν τον χρειάστηκε.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης για τον τσακωμό του με την Γεωργία Αβασκαντήρα

«Στην περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις καταρχήν ότι ο γάιδαρος πετάει! Δηλαδή η απαίτηση της σε θέλει στα περισσότερα να λες ναι! Όταν είναι εντελώς παράλογη, φροντίζεις με έναν τρόπο να της το υπενθυμίσεις.

Με έχει πετάξει έξω από το σπίτι μια μέρα! Ένα βράδυ που γύρισα, όχι πολύ αργά, είχα πάει για ένα ποτό μετά την παράσταση. Για κάποιο λόγο με ήθελε δίπλα της, ήμουν πολύ δίπλα της σε απόσταση ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου, της είπα πως αν χρειάζεται να πάμε σε κάποιο νοσοκομείο να πάμε τώρα αλλά, αν δεν υπάρχει λόγος, να με πάρει ξανά. Με πήρε, έτσι, πολύ έντονα και ζήτησε την παρουσία μου πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα και μου είπε να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω.

Το έκανα ξέροντας, όμως, ότι στην επόμενη ώρα θα ήθελε να είμαι πίσω. Πήγα μέχρι την Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο και όταν το τελείωσα, χτύπησε το τηλέφωνο και γύρισα», ήταν τα λόγια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η «κρυφή» παραλία που δεν φαίνεται από πουθενά: Ο μυστικός παράδεισος που κρύβεται μέσα σε κρατήρα

Παράξενα 12.03.2026
Ένας τεράστιος κρατήρας αποκαλύπτει μια ονειρική παραλία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία φαντασίας - Και όμως υπάρχει πραγματικά

Μαρίνα Σπανού: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν κολλητός με τον παππού μου»

Tabloid Χτες
Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των Rainbow Mermaids

Η Νικόλ Κίντμαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Κιθ Έρμπαν και τη ζωή μετά το διαζύγιο

Tabloid Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον διάσημο μουσικό

Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά για τον Γιώργο Μαρίνο

Social Χτες
Το «αντίο» της γνωστής παρουσιάστριας στον σπουδαίο performer

Ανω κάτω το OPEN με τρελές ανακατατάξεις στις εκπομπές

Media Χτες
Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Θέμη Μάλλη, ανακοινώθηκαν επισήμως οι πρώτες αλλαγές.

Γιώργος Μαρίνος: Ο πρώτος που δήλωσε ανοιχτά ομοφυλόφιλος – Ο μεγάλος έpωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Tabloid Χτες
Η στάση του θεωρήθηκε τότε προκλητική, σχεδόν σκανδαλώδης

Αντιμέτωπη με ισόβια η γυναίκα που πυροβόλησε έξω από το σπίτι της Rihanna

Tabloid Χτες
Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι το περιστατικό ήταν «τρομακτικό» για την τραγουδίστρια, αλλά «ευτυχώς όλοι είναι ασφαλείς»

Βίκυ Παγιατάκη: Έσπασε on air για τον Γιώργο Μαρίνο – «Μου είχε κάνει πρόταση γάμου!»

Tabloid Χτες
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 11 Μαρτίου η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαρίνου

Σάλος στα social media για το αδυνατισμένο πρόσωπο της Μάργκοτ Ρόμπι

Social Χτες
«Γιατί να αποστεωθεί αυτή η κούκλα;» γράφουν

Μάρτζυ Λαζάρου: «Πήγα στη διατροφολόγο και έφυγα κλαίγοντας»

Tabloid Χτες
Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της, μίλησε για την απώλεια 20 κιλών.

Ακης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: Ο αδερφός μου θα δικαιωθεί, γνωρίζω την αλήθεια

Tabloid Χτες
Tι είπε και για την απομάκρυνσή του αδερφού από το J2US