E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο απίστευτος λόγος που τσακώθηκαν η Meghan Markle και η Kate Middleton

Οικογενειακές ιστορίες...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 27/5/2020 | 00:09

Ο απίστευτος λόγος που τσακώθηκαν η Meghan Markle και η Kate Middleton

Τα ταμπλόιντς αμέσως μόλις έφθασε η Meghan Markle στο παλάτι, άρχισαν και τα δημοσιεύματα για καυγάδες μεταξύ των δύο κυριών του παλατιού. Σχεδόν πάντα όμως έδειχναν μια συμπάθεια προς το μέρος της Kate Middleton, εμφανίζοντας τη Meghan ως δύστροπη και περίεργη.

Πρώτη η Mirror μίλησε για παράλογες απαιτήσεις της Meghan σχετικά με το γάμο, απαιτήσεις που αναστάτωσαν όλη τη βασιλικη΄οικογένεια.

Ακολούθησαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για καθημερινούς καυγάδες σχετικά με τις υποδείξεις της Kate  προς τη Meghan, σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφέρεται εκτός παλατιού.

Προχθές όμως το περιοδικό Tatler παρουσιάσε το πραγματικό λόγο των κακών σχέσεων μεταξύ των δύο κυριών.

Σύμφωνια με μαρτυρία ενός στενού φίλου της οικογένειας, ο λόγος του καυγά ήταν ένα καλσόν.

«Ηταν μια καυτή μέρα και προφανώς υπήρξε μια διαμάχη για το εάν οι παράνυφοι πρέπει να φορούν καλσόν ή όχι. Η Κέιτ, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε ότι έπρεπε. Η Μέγκαν δεν το ήθελε».

Από τα πλάνα του γάμου συμπαιρένουμε ότι νικήτρια ήταν η Μέγκαν, αφού οι παράνυμφοι δεν φορούσαν καλσόν. Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι έχει και μαρτυρίες από το προσωπικό του παλατιού, αλλά δεν επιβεβαιώνονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.