E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη

Δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη ηθοποιό

Δημοσίευση 25/5/2020 | 16:22

Πένθος για την Αγγελική Δαλιάνη

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά

Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Δαλιάνη καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Η ηθοποιός την αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram της με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Αντίο Αγγελικούλα μου, Αγγέλω μου, μαχήτρια μου, αγαπημένη μου γιαγιούλα, μάνα μου, φύλακα Άγγελε μου. Έζησες χρόνια πολλά, έναν ολόκληρο αιώνα, όχι όλα καλά, αλλά κατάφερες όμως να ευχαριστηθείς τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Μας έδωσες την αγάπη σου απλόχερα και εμείς κάναμε τα πάντα για να την πάρεις πίσω.
Ήσουν ο πιο μορφωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου κι ας μην είχες πάει ποτέ σχολείο αγαπημένη μου. Το όνομα μας όμως σου έμαθα να το γράφεις γιαγιούλα μου.
Για μένα δεν έφυγες ποτέ, θα είσαι πάντα δίπλα μου, οι κουβέντες που κάναμε, οι συμβουλές σου και οι ευχές σου θα με ακολουθούν μια ζωή. Είσαι δίπλα μου και με τιμή και σεβασμό σου εκφράζω δημόσια την αγάπη μου.
Εύχομαι γιαγιούλα μου να μπορώ σε βλέπω στα όνειρα μου!
Καλό ταξίδι ψυχή μου!!!
«Αν δεν μπορείς παρά να κλαις το δείλι, τους ζωντανούς τα μάτια σου ας θρηνήσουν. Θέλουν μα δε βολεί να λησμονήσουν», έγραψε στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»