E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Mαντόνα ποζάρει φορώντας διάφανα εσώρουχά

Από ό,τι φαίνεται η Μadonna πρέπει να βάλει πλυντήριο…

Δημοσίευση 25/5/2020 | 08:46

H Mαντόνα ποζάρει φορώντας διάφανα εσώρουχά

Από ό,τι φαίνεται η Μadonna πρέπει να βάλει πλυντήριο…

Το pop idol μόλις δημοσίευσε μια πολύ προκλητική φωτογραφία στο Instagram και τη συνόδευσε με μια ακόμα μια προκλητική λεζάντα. Στην αποκαλυπτική εικόνα η Madonna δεν φοράει τίποτα άλλο παρά ένα μαύρο στρινγκ και ένα διαφανές σουτιέν σε nude απόχρωση.

«Τρέχουσα κατάσταση γκαρνταρόμπας», έγραψε στο post και συνέχισε λέγοντας: «Και για όσους από εσάς έχετε προσβληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από αυτήν τη φωτογραφία, τότε θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω αποφοιτήσει με επιτυχία από το Πανεπιστήμιο του Zero F * ^ ks Given. Ευχαριστούμε που ήρθατε στην τελετή! Τάξη του 2020! ”

Η Madonna ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο στα social media κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 61χρονη αποκάλυψε ότι είχε βγήκε θετική σε αντισώματα για τον COVID-19 και πιστεύει ότι προσβλήθηκε από τον ιό στην τελευταία της περιοδεία.

«Όταν βγαίνεις θετικός σε σημαίνει ότι ΕΙΧΕΣ τον ιό πράγμα που πιθανότατα συνέβη όταν ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι πριν από 7 εβδομάδες μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες στο show μου », εξήγησε σε μια άλλη πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram. «Όλοι πιστεύαμε τότε ότι είχαμε μια πολύ κακή γρίπη. Δόξα τω Θεώ είμαστε όλοι υγιείς και καλά τώρα. Η γνώση είναι δύναμη!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.