E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν τύραννος ως συμπαίκτης

Η υπόλοιπη ομάδα τον μισούσε

Δημοσίευση 11/5/2020 | 11:44

Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν τύραννος ως συμπαίκτης

Πριν κυκλοφορήσει το «The Last Dance» ο Μάικλ Τζόρνταν είχε παραδεχθεί ότι η συμπεριφορά του μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα επεισόδια δεν φάνηκε κάτι υπερβολικό, αλλά στα δύο αυτής της εβδομάδας φαίνεται να ασκεί σκληρή κριτική στους συμπαίκτες του.

Ο MJ στάθηκε μπροστά στην κάμερα στο φινάλε του 7ου επεισοδίου και εξήγησε γιατί το έκανε αυτό.

«Η ψυχολογία μου ήταν να βγω έξω και να κερδίσω με κάθε κόστος. Αν δεν θες να ζήσεις έτσι, τότε δεν χρειάζεται να είσαι δίπλα μου. Γιατί θα σε κοροϊδέψω μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο με εμένα και αν δεν φτάσεις τότε θα είναι μια κόλαση για σένα».

Οι πρώην συμπαίκτες του τα λένε όλα...

«Οι άνθρωποι τον φοβόντουσαν. Εμείς ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν. Υπήρχε απλά φόβος» και συνεχίζουν, «δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ήταν μα@@κας, κόπανος, ξεπερνούσε τα όρια πολλές φορές, αλλά όσο περνάει ο καιρός και κοιτάς τι προσπαθούσε να πετύχει, ναι ήταν φοβερός συμπαίκτης».

Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου του «The Last Dance» σε μια συναισθηματική σκηνή ο Τζόρνταν εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε...

«Δεν ξέρω. Κοίτα, η νίκη έχει ένα τίμημα και το να είσαι ηγέτης το ίδιο. Οπότε τους τραβούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Τους προκαλούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Και κέρδισα αυτό το δικαίωμα γιατί μου το έδωσαν. Όταν μπαίνεις στην ομάδα ζεις με το στάνταρ που παίζω εγώ το παιχνίδι και δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πάω εκεί και θα σε κλωτσήσω στον κ@λο τότε θα το κάνω. Ρωτήστε τους όλους αν υπάρχει ένα πράγμα που τους ζήτησα και δεν το έκανα εγώ...».

Και συνεχίζει...
«Όταν ο κόσμος θα δει αυτό θα πει ότι δεν ήμουν καλός, μπορεί να ήταν τύραννος. Αυτό το λες εσύ, γιατί ποτέ δεν κέρδισες τίποτα. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Το κάνω γιατί αυτός είμαι. Έτσι παίζω το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν δεν θέλεις να παίξεις έτσι, μην παίξεις έτσι. Διάλειμμα...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid 19.12.2025
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social 19.12.2025
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Χτες
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»

Πρωινές εκπομπές σε «πόλεμο» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
Η ιστορία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή

«Είναι καθαρός από ναρκωτικά» – Η αισιοδοξία του Ρομπ Ράινερ μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία

Tabloid Χτες
«Είναι σε ένα πραγματικά καλό σημείο στη ζωή του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος σκηνοθέτης και πατέρας

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το γάμο της με τον Γιώργο Καραθανάση

Tabloid Χτες
Πώς απαντά στο ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό τους

Μελάνια: Σε ύφος υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Media Χτες
Η ταινία των 40 εκατομμυρίων δολαρίων – σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ – ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ τις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του 2025.