E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν τύραννος ως συμπαίκτης

Η υπόλοιπη ομάδα τον μισούσε

Δημοσίευση 11/5/2020 | 11:44

Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν τύραννος ως συμπαίκτης

Πριν κυκλοφορήσει το «The Last Dance» ο Μάικλ Τζόρνταν είχε παραδεχθεί ότι η συμπεριφορά του μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα επεισόδια δεν φάνηκε κάτι υπερβολικό, αλλά στα δύο αυτής της εβδομάδας φαίνεται να ασκεί σκληρή κριτική στους συμπαίκτες του.

Ο MJ στάθηκε μπροστά στην κάμερα στο φινάλε του 7ου επεισοδίου και εξήγησε γιατί το έκανε αυτό.

«Η ψυχολογία μου ήταν να βγω έξω και να κερδίσω με κάθε κόστος. Αν δεν θες να ζήσεις έτσι, τότε δεν χρειάζεται να είσαι δίπλα μου. Γιατί θα σε κοροϊδέψω μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο με εμένα και αν δεν φτάσεις τότε θα είναι μια κόλαση για σένα».

Οι πρώην συμπαίκτες του τα λένε όλα...

«Οι άνθρωποι τον φοβόντουσαν. Εμείς ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν. Υπήρχε απλά φόβος» και συνεχίζουν, «δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ήταν μα@@κας, κόπανος, ξεπερνούσε τα όρια πολλές φορές, αλλά όσο περνάει ο καιρός και κοιτάς τι προσπαθούσε να πετύχει, ναι ήταν φοβερός συμπαίκτης».

Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου του «The Last Dance» σε μια συναισθηματική σκηνή ο Τζόρνταν εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε...

«Δεν ξέρω. Κοίτα, η νίκη έχει ένα τίμημα και το να είσαι ηγέτης το ίδιο. Οπότε τους τραβούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Τους προκαλούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Και κέρδισα αυτό το δικαίωμα γιατί μου το έδωσαν. Όταν μπαίνεις στην ομάδα ζεις με το στάνταρ που παίζω εγώ το παιχνίδι και δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πάω εκεί και θα σε κλωτσήσω στον κ@λο τότε θα το κάνω. Ρωτήστε τους όλους αν υπάρχει ένα πράγμα που τους ζήτησα και δεν το έκανα εγώ...».

Και συνεχίζει...
«Όταν ο κόσμος θα δει αυτό θα πει ότι δεν ήμουν καλός, μπορεί να ήταν τύραννος. Αυτό το λες εσύ, γιατί ποτέ δεν κέρδισες τίποτα. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Το κάνω γιατί αυτός είμαι. Έτσι παίζω το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν δεν θέλεις να παίξεις έτσι, μην παίξεις έτσι. Διάλειμμα...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων