E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν τύραννος ως συμπαίκτης

Η υπόλοιπη ομάδα τον μισούσε

Δημοσίευση 11/5/2020 | 11:44

Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν τύραννος ως συμπαίκτης

Πριν κυκλοφορήσει το «The Last Dance» ο Μάικλ Τζόρνταν είχε παραδεχθεί ότι η συμπεριφορά του μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα επεισόδια δεν φάνηκε κάτι υπερβολικό, αλλά στα δύο αυτής της εβδομάδας φαίνεται να ασκεί σκληρή κριτική στους συμπαίκτες του.

Ο MJ στάθηκε μπροστά στην κάμερα στο φινάλε του 7ου επεισοδίου και εξήγησε γιατί το έκανε αυτό.

«Η ψυχολογία μου ήταν να βγω έξω και να κερδίσω με κάθε κόστος. Αν δεν θες να ζήσεις έτσι, τότε δεν χρειάζεται να είσαι δίπλα μου. Γιατί θα σε κοροϊδέψω μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο με εμένα και αν δεν φτάσεις τότε θα είναι μια κόλαση για σένα».

Οι πρώην συμπαίκτες του τα λένε όλα...

«Οι άνθρωποι τον φοβόντουσαν. Εμείς ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν. Υπήρχε απλά φόβος» και συνεχίζουν, «δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ήταν μα@@κας, κόπανος, ξεπερνούσε τα όρια πολλές φορές, αλλά όσο περνάει ο καιρός και κοιτάς τι προσπαθούσε να πετύχει, ναι ήταν φοβερός συμπαίκτης».

Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου του «The Last Dance» σε μια συναισθηματική σκηνή ο Τζόρνταν εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε...

«Δεν ξέρω. Κοίτα, η νίκη έχει ένα τίμημα και το να είσαι ηγέτης το ίδιο. Οπότε τους τραβούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Τους προκαλούσα ακόμα και αν δεν ήθελαν. Και κέρδισα αυτό το δικαίωμα γιατί μου το έδωσαν. Όταν μπαίνεις στην ομάδα ζεις με το στάνταρ που παίζω εγώ το παιχνίδι και δεν θα έκανα τίποτα λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πάω εκεί και θα σε κλωτσήσω στον κ@λο τότε θα το κάνω. Ρωτήστε τους όλους αν υπάρχει ένα πράγμα που τους ζήτησα και δεν το έκανα εγώ...».

Και συνεχίζει...
«Όταν ο κόσμος θα δει αυτό θα πει ότι δεν ήμουν καλός, μπορεί να ήταν τύραννος. Αυτό το λες εσύ, γιατί ποτέ δεν κέρδισες τίποτα. Δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Το κάνω γιατί αυτός είμαι. Έτσι παίζω το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αν δεν θέλεις να παίξεις έτσι, μην παίξεις έτσι. Διάλειμμα...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid Χτες
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid Χτες
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram