E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι σχολίασε ο Σταρόβας για την κόντρα Κανάκη ‑ Αρναούτογλου

Τη δική του άποψη για την κόντρα είπε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 6/4/2020 | 13:43

Τι σχολίασε ο Σταρόβας για την κόντρα Κανάκη ‑ Αρναούτογλου

«Δεν ανακάλυψε ο Κανάκης ... θεωρώ υπερβολική την αντίδραση του Αντώνη. Αν είσαι ασφαλής δεν ασχολείσαι με τέτοια. Ο Γρηγόρης λειτουργεί με το συναίσθημα...», είπε ο καλλιτέχνης

Τη δική του άποψη για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει μία τέτοια ιστορία. Από την άλλη, για ποιό λόγο; Καταρχήν επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή δεν θέλω να θεωρηθώ μάρτυρας υπεράσπισης. Επίσης τίποτα δεν έχω να χωρίσω με τον Αντώνη Κανάκη. Αλλά, θέλω να πω ας πούμε ότι με τσαντίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον για κάτι το κάνει και ο ίδιος. Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς πολλές φορές, δεν μ΄αρέσει καθόλου. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, όλοι κάνουμε τα ίδια πράγματα και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Είδα το βίντεο το συγκεκριμένο το οποίο δεν ξέρω και ποιος το έφτιαξε. Για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου, δεν μου φαίνεται ότι το έφτιαξε κάποιος ακροατής. Αυτό με την πιτζάμα... έκατσε ο Γρηγόρης είδε τον Αντώνη που βγήκε με την πιτζάμα και είπε "ας το κάνω και εγώ". Και εγώ πιτζάμα φοράω... δηλαδή αν σηκωθώ μιμούμαι τον Κανάκη;», είπε μεταξύ άλλων και δεν σταμάτησε εκεί. Για τις τηλεφωνικές γραμμές... και τώρα τηλεφωνική γραμμή βγάζουμε. Αυτά είναι πράγματα που τα κάνουν στις εκπομπές χρόνια.

Όλα τα παραδείγματα που ήταν στο συγκεκριμένο βίντεο που έφτιαξε ο θεατής από την Καβάλα, είναι πράγματα που κάνουμε όλοι. Δεν ανακάλυψε ο Κανάκης ... θεωρώ υπερβολική την αντίδραση του Αντώνη. Αν είσαι ασφαλής δεν ασχολείσαι με τέτοια. Ο Γρηγόρης λειτουργεί με το συναίσθημα... είναι μπουνταλάς που λέμε στη Θεσσαλονίκη, πέφτει με τα μούτρα. Δεν είναι πονηρός ο Γρηγόρης».

Ερωτηθείς αν θα έπρεπε να αντιδράσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας υποστήριξε πως «θα έπρεπε να μην ασχοληθεί αλλά σε πνίγει καμία φορά το δίκιο. Θα μπορούσε και ο Γρηγόρης να πει ότι τον μιμείται ο Αντώνης γιατί όταν κατέβηκε στην Αθήνα έκανε την εκπομπή «στην πρίζα» που ήταν τρεις άνδρες μαζί». «Δεν χρειάζονται μικροψυχίες και λαϊκισμοί», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή