E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Παύλος Σταματόπουλος ανοίγει την καρδιά του για το «κόψιμο» του Μεσημέρι Yes

Όλα όσα είπε ο Παύλος Σταματόπουλος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/4/2020 | 12:53

Ο Παύλος Σταματόπουλος ανοίγει την καρδιά του για το «κόψιμο» του Μεσημέρι Yes

Το “Μεσημέρι Yes” έριξε αυλαία την Παρασκευή, καθώς οι εξελίξεις λόγω του κορονοϊού έφεραν αλλαγές στη μεσημεριανή ζώνη του Open, με τους ανθρώπους του σταθμού να ρίχνουν το βάρος περισσότερο στην ενημέρωση.

Σήμερα, στον αέρα του “Έλα χαμογέλα”, ο Παύλος Σταματόπουλος αναφέρθηκε στο “κόψιμο” της εκπομπής και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που έστειλε μηνύματα για συμπαράσταση. Ήταν μια απόφαση που δεν πάρθηκε για άλλους λόγους, πάρθηκε γιατί η ενημέρωση προέχει και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Και μια εκπομπή σαν τη δική μας που ήταν στηριγμένη στα ρεπορτάζ έξω, δεν μπορεί ο κόσμος να βγαίνει να κάνει ρεπορτάζ και να έχουμε συνεντεύξεις.

Επομένως, δεν είχε πολύ δυνατή θεματολογία πλέον γιατί όπως ήρθαν οι συνθήκες, πόσα skype να κάνεις; Με πόσους ανθρώπους;» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ροσαλία: Διέκοψε τη συναυλία της στο Μιλάνο λόγω τροφικής δηλητηρίασης: «Είμαι πολύ άρρωστη»

Tabloid 26.03.2026
«Έκανα εμετούς στα παρασκήνια και θέλω πραγματικά να δώσω το καλύτερο σόου, αλλά ουσιαστικά είμαι στο πάτωμα» είπε η τραγουδίστρια

Παίκτης σε σόου στη Βουλγαρία ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά, δείτε βίντεο

TV Buzz 26.03.2026
Τραγούδησε το «Φαινόμενο» του Έλληνα ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media