E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχω όλα τα συμπτώματα του ιού» λέει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου

Τι είπε η Δανάη Μπάρκα σε ένα live που έκανε σήμερα στο Instagram

Δημοσίευση 31/3/2020 | 14:24

«Έχω όλα τα συμπτώματα του ιού» λέει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα με ένα live που έκανε σήμερα στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού! Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι κορωνοϊός ή άλλη ίωση πάντως συμπεριφέρεται σαν να τον έχει!

Η Δανάη ενημέρωσε ότι έχει δέκατα πονόλαιμο και βήχα και ότι είναι σε επαφή με την γιατρό της η οποία της έδωσε κάποια φάρμακα για να απαλύνει τα συμπτώματα. Η Δανάη εξήγησε πως δεν πήγε να κάνει το τεστ γιατί θα της πούνε να κάτσει σπίτι. «Αν νιώσω κάτι περίεργο θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το χω ή δεν το' χω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις γιατί εγώ πρόσεχα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών