E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μένουμε σπίτι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να μας φροντίσει»

Αντιδράσεις για την δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

Δημοσίευση 30/3/2020 | 12:52

«Μένουμε σπίτι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να μας φροντίσει»

Έντονες αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η συνέντευξη της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή Dot. Σε κάποια σημεία εμφανίστηκε ιδιαίετρα αιχμηρή αφήνοντας υποννοούμενα ως προς τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του κορονωϊού στη χώρα μας. Ιδίαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πώς είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας μέσω Skype η γνωστή δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υποφέρουμε κιόλας, μην τρελαθούμε. Στα σπιτάκια μας καθόμαστε, βλέπουμε τις ταινίες στις τηλεοράσεις μας, επικοινωνούμε με skype με τον κόσμο, πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ, βγαίνουμε να τρέξουμε», σημείωσε συμπληρώνοντας με χιούμορ «τι πατάς, 6, για να τρέξεις;».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τη σημασία της πρόληψης: «Σε καμία περίπτωση ο φόβος δεν σώζει. Η πρόληψη σώζει, η προφύλαξη σώζει, το να σκεφτόμαστε με την κοινή λογική σώζει. Πως θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο φόβος δεν σώζει, σε τρελαίνει. Εγώ είμαι απογοητευμένη από την ετοιμότητα που είχε όλος ο κόσμος απέναντι σε κάτι τέτοιο. Η παγκόσμια κοινότητα δεν είχε καταστρώσει κανένα σχέδιο για να το γλιτώσει όλο αυτό στην ώρα του και να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Τι εννοώ… Έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικές ταχύτητες, έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικό τρόπο, άλλοι πίστεψαν ότι είναι κάτι σοβαρό και άλλοι το σνόμπαραν από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν νεκροί άνθρωποι. Στη δική μας χώρα, ενώ ξέραμε ότι υπάρχει ένας τέτοιος κίνδυνος μπροστά στον άνθρωπο και θα σκάσει στο κεφάλι μας ξαφνικά να μας αιφνιδιάσει, δεν είχαμε κάνει τίποτα έτσι ώστε να προστατέψουμε τον κόσμο. Δηλαδή είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε», πρόσθεσε σε έντονο ύψος.

Σε άλλο σημείο βέβαια η Πόπη Τσαπανίδου παραδέχθηκε πως: «Καλά κάναμε και πήραμε μέτρα εξαρχής και σε πολύ καλό δρόμο είμαστε. Εμένα με φοβίζει λίγο για την επόμενη μέρα το γεγονός ότι υποχρεωτικά με απόφαση μένουμε μέσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013