E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μένουμε σπίτι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να μας φροντίσει»

Αντιδράσεις για την δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

Δημοσίευση 30/3/2020 | 12:52

«Μένουμε σπίτι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να μας φροντίσει»

Έντονες αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η συνέντευξη της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή Dot. Σε κάποια σημεία εμφανίστηκε ιδιαίετρα αιχμηρή αφήνοντας υποννοούμενα ως προς τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του κορονωϊού στη χώρα μας. Ιδίαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πώς είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας μέσω Skype η γνωστή δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υποφέρουμε κιόλας, μην τρελαθούμε. Στα σπιτάκια μας καθόμαστε, βλέπουμε τις ταινίες στις τηλεοράσεις μας, επικοινωνούμε με skype με τον κόσμο, πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ, βγαίνουμε να τρέξουμε», σημείωσε συμπληρώνοντας με χιούμορ «τι πατάς, 6, για να τρέξεις;».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τη σημασία της πρόληψης: «Σε καμία περίπτωση ο φόβος δεν σώζει. Η πρόληψη σώζει, η προφύλαξη σώζει, το να σκεφτόμαστε με την κοινή λογική σώζει. Πως θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο φόβος δεν σώζει, σε τρελαίνει. Εγώ είμαι απογοητευμένη από την ετοιμότητα που είχε όλος ο κόσμος απέναντι σε κάτι τέτοιο. Η παγκόσμια κοινότητα δεν είχε καταστρώσει κανένα σχέδιο για να το γλιτώσει όλο αυτό στην ώρα του και να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Τι εννοώ… Έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικές ταχύτητες, έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικό τρόπο, άλλοι πίστεψαν ότι είναι κάτι σοβαρό και άλλοι το σνόμπαραν από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν νεκροί άνθρωποι. Στη δική μας χώρα, ενώ ξέραμε ότι υπάρχει ένας τέτοιος κίνδυνος μπροστά στον άνθρωπο και θα σκάσει στο κεφάλι μας ξαφνικά να μας αιφνιδιάσει, δεν είχαμε κάνει τίποτα έτσι ώστε να προστατέψουμε τον κόσμο. Δηλαδή είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε», πρόσθεσε σε έντονο ύψος.

Σε άλλο σημείο βέβαια η Πόπη Τσαπανίδου παραδέχθηκε πως: «Καλά κάναμε και πήραμε μέτρα εξαρχής και σε πολύ καλό δρόμο είμαστε. Εμένα με φοβίζει λίγο για την επόμενη μέρα το γεγονός ότι υποχρεωτικά με απόφαση μένουμε μέσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social Χτες
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories Χτες
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Προχτές
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της