E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μένουμε σπίτι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να μας φροντίσει»

Αντιδράσεις για την δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

Δημοσίευση 30/3/2020 | 12:52

«Μένουμε σπίτι επειδή το σύστημα υγείας δεν μπορεί να μας φροντίσει»

Έντονες αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η συνέντευξη της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή Dot. Σε κάποια σημεία εμφανίστηκε ιδιαίετρα αιχμηρή αφήνοντας υποννοούμενα ως προς τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του κορονωϊού στη χώρα μας. Ιδίαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή της πώς είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε».

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας μέσω Skype η γνωστή δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υποφέρουμε κιόλας, μην τρελαθούμε. Στα σπιτάκια μας καθόμαστε, βλέπουμε τις ταινίες στις τηλεοράσεις μας, επικοινωνούμε με skype με τον κόσμο, πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ, βγαίνουμε να τρέξουμε», σημείωσε συμπληρώνοντας με χιούμορ «τι πατάς, 6, για να τρέξεις;».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τη σημασία της πρόληψης: «Σε καμία περίπτωση ο φόβος δεν σώζει. Η πρόληψη σώζει, η προφύλαξη σώζει, το να σκεφτόμαστε με την κοινή λογική σώζει. Πως θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο φόβος δεν σώζει, σε τρελαίνει. Εγώ είμαι απογοητευμένη από την ετοιμότητα που είχε όλος ο κόσμος απέναντι σε κάτι τέτοιο. Η παγκόσμια κοινότητα δεν είχε καταστρώσει κανένα σχέδιο για να το γλιτώσει όλο αυτό στην ώρα του και να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Τι εννοώ… Έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικές ταχύτητες, έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικό τρόπο, άλλοι πίστεψαν ότι είναι κάτι σοβαρό και άλλοι το σνόμπαραν από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν νεκροί άνθρωποι. Στη δική μας χώρα, ενώ ξέραμε ότι υπάρχει ένας τέτοιος κίνδυνος μπροστά στον άνθρωπο και θα σκάσει στο κεφάλι μας ξαφνικά να μας αιφνιδιάσει, δεν είχαμε κάνει τίποτα έτσι ώστε να προστατέψουμε τον κόσμο. Δηλαδή είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε», πρόσθεσε σε έντονο ύψος.

Σε άλλο σημείο βέβαια η Πόπη Τσαπανίδου παραδέχθηκε πως: «Καλά κάναμε και πήραμε μέτρα εξαρχής και σε πολύ καλό δρόμο είμαστε. Εμένα με φοβίζει λίγο για την επόμενη μέρα το γεγονός ότι υποχρεωτικά με απόφαση μένουμε μέσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία