E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαντόνα «φιλοσοφεί» για τον κορωνοϊό ολόγuμνη από την μπανιέρα της

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Δημοσίευση 23/3/2020 | 09:00

Η Μαντόνα «φιλοσοφεί» για τον κορωνοϊό ολόγuμνη από την μπανιέρα της

Μιλώντας για τον ιό, η 61χρονη ποπ σταρ είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν νοιάζεται πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, πού μένεις, πόσων χρονών είσαι, πόσο εκπληκτικές είναι οι ιστορίες που μπορείς να διηγηθείς». Όπως εξηγεί, αυτό που είναι τόσο απαίσιο σχετικά με τον νέο κορωνοϊό είναι την ίδια στιγμή και το πιο θετικό στοιχείο για εκείνον: πρόκειται για το γεγονός ότι δεν κάνει διακρίσεις στο ποιον «χτυπά» και ότι, υπό πολλές έννοιες, μας έχει κάνει όλους ίσους.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά της (που χαρακτηρίζεται αλλόκοτο από μερίδα των MME), η «βασίλισσα της pop» ανέφερε μία φράση με την οποία συνόδευε στα live της την εκτέλεση της μεγάλης της επιτυχίας «Human Nature» από 1995. «Είμαστε όλοι επιβάτες στην ίδια βάρκα, κι αν βουλιάξει θα βυθιστούμε μαζί».

Τις τελευταίες εβδομάδες που η πανδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη, η Μαντόνα έχει αναφερθεί πολλές φορές στο επίμαχο ζήτημα στα social media, ζητώντας από τους φαν της να μείνουν σπίτι και ενημερώνοντάς τους πώς περνάει την δική της καθημερινότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε