E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Το απίστευτο σκηνικό με Κάτια – Ελευθερία που δεν μας έδειξαν οι κάμερες

Δημοσίευση 26/2/2020 | 12:58

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Οι F.F. ή αλλιώς Fantastic Five απαρτίζονταν από τις Κάτια Ταραμπάνκο, Σουζάνα Κουόλ, Ασημίνα Χαρίτου, Μαρτίνα Χαφιτσουκ και Πόπη Γαλετσά.Είχαν δώσει οι ίδιες το αμφιλεγόμενο όνομα στην παρέα τους, ενώ φάνηκε εξαρχής η διάθεση τους να αποστασιοποιηθούν από τις υπόλοιπες.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τις χαρακτήριζαν «κλίκα». Η Ελευθερία μιλάει για την εμπειρία της συγκατοίκησης με τα κορίτσια αλλά και τις εντάσεις που προκλήθηκαν: «Στην αρχή ζήτησα να κοιμηθώ στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αλλά το αρνήθηκαν. Δεν με πείραξε. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίνω στο δωμάτιο απλώς για να κοιμάμαι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάναμε παρέα».

Τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, με τις F.F. να κατηγορούν την Ελευθερία μονίμως για ακαταστασία. «Το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για να μου φωνάζουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να άφηνα τα πράγματα μου για ώρα στο κρεβάτι και να τα μάζευα όταν γυρνούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά οι φωνές δεν είναι λύση. Όποτε μάλιστα ξεχνούσα τα ρούχα μου στην απλώστρα παραπάνω ώρα, η Κάτια φρίκαρε και άρχιζε πάλι τις φωνές».

Για τα όσα βίωνε στο δωμάτιο απέφευγε να μιλήσει στις υπόλοιπες κοπέλες. «Μόνο μια φορά μίλησα στη Νίνα. Είχα πάει στο δωμάτιο της και της είπα "Θέλω να κάτσω εδώ σήμερα". Με ρώτησε "Τι συμβαίνει;" και της είπα ότι έχω φοβηθεί λίγο γιατί γενικά ως άνθρωπος είμαι πιο χαμηλών τόνων. Είχαν παρατηρήσει και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Άκουγαν τις φωνές από το δωμάτιο μας. Με ρωτούσαν "Τι γίνεται εκεί;" και τους έλεγα "Θα τα μάθετε στην πορεία, δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω".

Η αλήθεια είναι ότι άδειαζαν κρεβάτια σε άλλα δωμάτια λόγω των αποχωρήσεων, αλλά όσο μου έλεγαν οι F.F. να φύγω, τόσο δεν το έκανα. Ήθελα να το κάνω μόνο όταν το αποφασίσω εγώ. Βαριόμουν και τη διαδικασία της αλλαγής δωματίου. Όταν η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο, πήρα τα πράγματα μου και έφυγα».

Η κατάσταση ξέφυγε μετά από ένα δύσκολο βράδυ για την Ελευθερία στο GΝΤΜ και ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωινό. «Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε "Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;". Της απάντησα καταφατικά. "Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν" μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα "συγγνώμη" και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. "Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα" μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο».

Όσο ήταν στο GΝΤΜ ένοιωσε την ανάγκη να προετοιμάσει την οικογένεια της για τα επεισόδια που θα προβληθούν στην τηλεόραση; «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου της είπα "Θα δεις κάποια πράγματα ακραία, αλλά μη στενοχωρηθείς". Θέλω να σου πω ότι δεν άντεχε να τα βλέπει και έκλεινε την τηλεόραση». Μπορεί η Ελευθερία να μη βρήκε το δίκιο της όσο ήταν στο παιχνίδι, μετά το τέλος όμως άκουσε τη «συγγνώμη».

«Με τη Μαρτίνα βρέθηκα σε catwalk ενός πάρτι. Μιλήσαμε και μου ζήτησε "συγγνώμη". Σχεδόν συγκινήθηκα γιατί όλο αυτό το διάστημα περίμενα να το ακούσω. Εκείνη την ώρα βγαίναμε στην πασαρέλα και δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε περαιτέρω» αποκαλύπτει, ενώ μιλώντας για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εξηγεί: «Ήθελα πολύ να φτάσω μέχρι τον τελικό. Σκέφτομαι ακόμα τα λάθη που έκανα στο παιχνίδι. Όταν μπήκα, δεν έβλεπα τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Μου πήρε χρόνο για να ξεπεράσω την αποχώρηση μου, τώρα όμως κάνω σταθερά βήματα, έχω πλέον συμβόλαιο με το πρακτορείο ΑCΕ και κοιτάζω μόνο μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίζα Κούντροου: Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα στα «Φιλαράκια», με αποκαλούσαν απλώς «η έκτη φίλη»

Social 06.04.2026
Δεν υπήρχε κάποιο όραμα για μένα, δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, δείτε βίντεο

Social 06.04.2026
Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σύντροφό του να παντρευτούν σε ταξίδι τους στην Πράγα

Τhylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έκλεισε τα 25

Social 06.04.2026
Η Γαλλίδα καλλονή βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν στα 5 της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid 06.04.2026
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της