E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Το απίστευτο σκηνικό με Κάτια – Ελευθερία που δεν μας έδειξαν οι κάμερες

Δημοσίευση 26/2/2020 | 12:58

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Οι F.F. ή αλλιώς Fantastic Five απαρτίζονταν από τις Κάτια Ταραμπάνκο, Σουζάνα Κουόλ, Ασημίνα Χαρίτου, Μαρτίνα Χαφιτσουκ και Πόπη Γαλετσά.Είχαν δώσει οι ίδιες το αμφιλεγόμενο όνομα στην παρέα τους, ενώ φάνηκε εξαρχής η διάθεση τους να αποστασιοποιηθούν από τις υπόλοιπες.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τις χαρακτήριζαν «κλίκα». Η Ελευθερία μιλάει για την εμπειρία της συγκατοίκησης με τα κορίτσια αλλά και τις εντάσεις που προκλήθηκαν: «Στην αρχή ζήτησα να κοιμηθώ στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αλλά το αρνήθηκαν. Δεν με πείραξε. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίνω στο δωμάτιο απλώς για να κοιμάμαι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάναμε παρέα».

Τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, με τις F.F. να κατηγορούν την Ελευθερία μονίμως για ακαταστασία. «Το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για να μου φωνάζουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να άφηνα τα πράγματα μου για ώρα στο κρεβάτι και να τα μάζευα όταν γυρνούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά οι φωνές δεν είναι λύση. Όποτε μάλιστα ξεχνούσα τα ρούχα μου στην απλώστρα παραπάνω ώρα, η Κάτια φρίκαρε και άρχιζε πάλι τις φωνές».

Για τα όσα βίωνε στο δωμάτιο απέφευγε να μιλήσει στις υπόλοιπες κοπέλες. «Μόνο μια φορά μίλησα στη Νίνα. Είχα πάει στο δωμάτιο της και της είπα "Θέλω να κάτσω εδώ σήμερα". Με ρώτησε "Τι συμβαίνει;" και της είπα ότι έχω φοβηθεί λίγο γιατί γενικά ως άνθρωπος είμαι πιο χαμηλών τόνων. Είχαν παρατηρήσει και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Άκουγαν τις φωνές από το δωμάτιο μας. Με ρωτούσαν "Τι γίνεται εκεί;" και τους έλεγα "Θα τα μάθετε στην πορεία, δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω".

Η αλήθεια είναι ότι άδειαζαν κρεβάτια σε άλλα δωμάτια λόγω των αποχωρήσεων, αλλά όσο μου έλεγαν οι F.F. να φύγω, τόσο δεν το έκανα. Ήθελα να το κάνω μόνο όταν το αποφασίσω εγώ. Βαριόμουν και τη διαδικασία της αλλαγής δωματίου. Όταν η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο, πήρα τα πράγματα μου και έφυγα».

Η κατάσταση ξέφυγε μετά από ένα δύσκολο βράδυ για την Ελευθερία στο GΝΤΜ και ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωινό. «Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε "Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;". Της απάντησα καταφατικά. "Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν" μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα "συγγνώμη" και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. "Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα" μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο».

Όσο ήταν στο GΝΤΜ ένοιωσε την ανάγκη να προετοιμάσει την οικογένεια της για τα επεισόδια που θα προβληθούν στην τηλεόραση; «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου της είπα "Θα δεις κάποια πράγματα ακραία, αλλά μη στενοχωρηθείς". Θέλω να σου πω ότι δεν άντεχε να τα βλέπει και έκλεινε την τηλεόραση». Μπορεί η Ελευθερία να μη βρήκε το δίκιο της όσο ήταν στο παιχνίδι, μετά το τέλος όμως άκουσε τη «συγγνώμη».

«Με τη Μαρτίνα βρέθηκα σε catwalk ενός πάρτι. Μιλήσαμε και μου ζήτησε "συγγνώμη". Σχεδόν συγκινήθηκα γιατί όλο αυτό το διάστημα περίμενα να το ακούσω. Εκείνη την ώρα βγαίναμε στην πασαρέλα και δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε περαιτέρω» αποκαλύπτει, ενώ μιλώντας για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εξηγεί: «Ήθελα πολύ να φτάσω μέχρι τον τελικό. Σκέφτομαι ακόμα τα λάθη που έκανα στο παιχνίδι. Όταν μπήκα, δεν έβλεπα τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Μου πήρε χρόνο για να ξεπεράσω την αποχώρηση μου, τώρα όμως κάνω σταθερά βήματα, έχω πλέον συμβόλαιο με το πρακτορείο ΑCΕ και κοιτάζω μόνο μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα