E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Το απίστευτο σκηνικό με Κάτια – Ελευθερία που δεν μας έδειξαν οι κάμερες

Δημοσίευση 26/2/2020 | 12:58

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Οι F.F. ή αλλιώς Fantastic Five απαρτίζονταν από τις Κάτια Ταραμπάνκο, Σουζάνα Κουόλ, Ασημίνα Χαρίτου, Μαρτίνα Χαφιτσουκ και Πόπη Γαλετσά.Είχαν δώσει οι ίδιες το αμφιλεγόμενο όνομα στην παρέα τους, ενώ φάνηκε εξαρχής η διάθεση τους να αποστασιοποιηθούν από τις υπόλοιπες.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τις χαρακτήριζαν «κλίκα». Η Ελευθερία μιλάει για την εμπειρία της συγκατοίκησης με τα κορίτσια αλλά και τις εντάσεις που προκλήθηκαν: «Στην αρχή ζήτησα να κοιμηθώ στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αλλά το αρνήθηκαν. Δεν με πείραξε. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίνω στο δωμάτιο απλώς για να κοιμάμαι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάναμε παρέα».

Τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, με τις F.F. να κατηγορούν την Ελευθερία μονίμως για ακαταστασία. «Το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για να μου φωνάζουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να άφηνα τα πράγματα μου για ώρα στο κρεβάτι και να τα μάζευα όταν γυρνούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά οι φωνές δεν είναι λύση. Όποτε μάλιστα ξεχνούσα τα ρούχα μου στην απλώστρα παραπάνω ώρα, η Κάτια φρίκαρε και άρχιζε πάλι τις φωνές».

Για τα όσα βίωνε στο δωμάτιο απέφευγε να μιλήσει στις υπόλοιπες κοπέλες. «Μόνο μια φορά μίλησα στη Νίνα. Είχα πάει στο δωμάτιο της και της είπα "Θέλω να κάτσω εδώ σήμερα". Με ρώτησε "Τι συμβαίνει;" και της είπα ότι έχω φοβηθεί λίγο γιατί γενικά ως άνθρωπος είμαι πιο χαμηλών τόνων. Είχαν παρατηρήσει και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Άκουγαν τις φωνές από το δωμάτιο μας. Με ρωτούσαν "Τι γίνεται εκεί;" και τους έλεγα "Θα τα μάθετε στην πορεία, δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω".

Η αλήθεια είναι ότι άδειαζαν κρεβάτια σε άλλα δωμάτια λόγω των αποχωρήσεων, αλλά όσο μου έλεγαν οι F.F. να φύγω, τόσο δεν το έκανα. Ήθελα να το κάνω μόνο όταν το αποφασίσω εγώ. Βαριόμουν και τη διαδικασία της αλλαγής δωματίου. Όταν η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο, πήρα τα πράγματα μου και έφυγα».

Η κατάσταση ξέφυγε μετά από ένα δύσκολο βράδυ για την Ελευθερία στο GΝΤΜ και ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωινό. «Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε "Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;". Της απάντησα καταφατικά. "Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν" μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα "συγγνώμη" και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. "Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα" μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο».

Όσο ήταν στο GΝΤΜ ένοιωσε την ανάγκη να προετοιμάσει την οικογένεια της για τα επεισόδια που θα προβληθούν στην τηλεόραση; «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου της είπα "Θα δεις κάποια πράγματα ακραία, αλλά μη στενοχωρηθείς". Θέλω να σου πω ότι δεν άντεχε να τα βλέπει και έκλεινε την τηλεόραση». Μπορεί η Ελευθερία να μη βρήκε το δίκιο της όσο ήταν στο παιχνίδι, μετά το τέλος όμως άκουσε τη «συγγνώμη».

«Με τη Μαρτίνα βρέθηκα σε catwalk ενός πάρτι. Μιλήσαμε και μου ζήτησε "συγγνώμη". Σχεδόν συγκινήθηκα γιατί όλο αυτό το διάστημα περίμενα να το ακούσω. Εκείνη την ώρα βγαίναμε στην πασαρέλα και δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε περαιτέρω» αποκαλύπτει, ενώ μιλώντας για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εξηγεί: «Ήθελα πολύ να φτάσω μέχρι τον τελικό. Σκέφτομαι ακόμα τα λάθη που έκανα στο παιχνίδι. Όταν μπήκα, δεν έβλεπα τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Μου πήρε χρόνο για να ξεπεράσω την αποχώρηση μου, τώρα όμως κάνω σταθερά βήματα, έχω πλέον συμβόλαιο με το πρακτορείο ΑCΕ και κοιτάζω μόνο μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories 12.07.2026
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

Celebrity Stories 12.07.2026
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.