E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Το απίστευτο σκηνικό με Κάτια – Ελευθερία που δεν μας έδειξαν οι κάμερες

Δημοσίευση 26/2/2020 | 12:58

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Οι F.F. ή αλλιώς Fantastic Five απαρτίζονταν από τις Κάτια Ταραμπάνκο, Σουζάνα Κουόλ, Ασημίνα Χαρίτου, Μαρτίνα Χαφιτσουκ και Πόπη Γαλετσά.Είχαν δώσει οι ίδιες το αμφιλεγόμενο όνομα στην παρέα τους, ενώ φάνηκε εξαρχής η διάθεση τους να αποστασιοποιηθούν από τις υπόλοιπες.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τις χαρακτήριζαν «κλίκα». Η Ελευθερία μιλάει για την εμπειρία της συγκατοίκησης με τα κορίτσια αλλά και τις εντάσεις που προκλήθηκαν: «Στην αρχή ζήτησα να κοιμηθώ στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αλλά το αρνήθηκαν. Δεν με πείραξε. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίνω στο δωμάτιο απλώς για να κοιμάμαι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάναμε παρέα».

Τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, με τις F.F. να κατηγορούν την Ελευθερία μονίμως για ακαταστασία. «Το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για να μου φωνάζουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να άφηνα τα πράγματα μου για ώρα στο κρεβάτι και να τα μάζευα όταν γυρνούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά οι φωνές δεν είναι λύση. Όποτε μάλιστα ξεχνούσα τα ρούχα μου στην απλώστρα παραπάνω ώρα, η Κάτια φρίκαρε και άρχιζε πάλι τις φωνές».

Για τα όσα βίωνε στο δωμάτιο απέφευγε να μιλήσει στις υπόλοιπες κοπέλες. «Μόνο μια φορά μίλησα στη Νίνα. Είχα πάει στο δωμάτιο της και της είπα "Θέλω να κάτσω εδώ σήμερα". Με ρώτησε "Τι συμβαίνει;" και της είπα ότι έχω φοβηθεί λίγο γιατί γενικά ως άνθρωπος είμαι πιο χαμηλών τόνων. Είχαν παρατηρήσει και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Άκουγαν τις φωνές από το δωμάτιο μας. Με ρωτούσαν "Τι γίνεται εκεί;" και τους έλεγα "Θα τα μάθετε στην πορεία, δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω".

Η αλήθεια είναι ότι άδειαζαν κρεβάτια σε άλλα δωμάτια λόγω των αποχωρήσεων, αλλά όσο μου έλεγαν οι F.F. να φύγω, τόσο δεν το έκανα. Ήθελα να το κάνω μόνο όταν το αποφασίσω εγώ. Βαριόμουν και τη διαδικασία της αλλαγής δωματίου. Όταν η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο, πήρα τα πράγματα μου και έφυγα».

Η κατάσταση ξέφυγε μετά από ένα δύσκολο βράδυ για την Ελευθερία στο GΝΤΜ και ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωινό. «Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε "Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;". Της απάντησα καταφατικά. "Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν" μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα "συγγνώμη" και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. "Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα" μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο».

Όσο ήταν στο GΝΤΜ ένοιωσε την ανάγκη να προετοιμάσει την οικογένεια της για τα επεισόδια που θα προβληθούν στην τηλεόραση; «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου της είπα "Θα δεις κάποια πράγματα ακραία, αλλά μη στενοχωρηθείς". Θέλω να σου πω ότι δεν άντεχε να τα βλέπει και έκλεινε την τηλεόραση». Μπορεί η Ελευθερία να μη βρήκε το δίκιο της όσο ήταν στο παιχνίδι, μετά το τέλος όμως άκουσε τη «συγγνώμη».

«Με τη Μαρτίνα βρέθηκα σε catwalk ενός πάρτι. Μιλήσαμε και μου ζήτησε "συγγνώμη". Σχεδόν συγκινήθηκα γιατί όλο αυτό το διάστημα περίμενα να το ακούσω. Εκείνη την ώρα βγαίναμε στην πασαρέλα και δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε περαιτέρω» αποκαλύπτει, ενώ μιλώντας για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εξηγεί: «Ήθελα πολύ να φτάσω μέχρι τον τελικό. Σκέφτομαι ακόμα τα λάθη που έκανα στο παιχνίδι. Όταν μπήκα, δεν έβλεπα τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Μου πήρε χρόνο για να ξεπεράσω την αποχώρηση μου, τώρα όμως κάνω σταθερά βήματα, έχω πλέον συμβόλαιο με το πρακτορείο ΑCΕ και κοιτάζω μόνο μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social 23.06.2026
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ