E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της στον Κώστα Βουτσά

Συκινητική η ανάρτησή της

Δημοσίευση 26/2/2020 | 09:44

Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της στον Κώστα Βουτσά

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώτσας Βουτσάς.

Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού, που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά θλίψη και συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Ο «αιώνιος έφηβος», του οποίου τις ατάκες θα μνημονεύουμε πάντα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, μετά από 19 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Φίλοι, συνάδελφοι και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν έχουν κάνει ήδη τις πρώτες αναρτήσεις στα social media, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον αειθαλή έφηβο που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους.

Την πιο συγκινητική, ωστόσο, την έκανε η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και την συνόδευσε με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»