E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της στον Κώστα Βουτσά

Συκινητική η ανάρτησή της

Δημοσίευση 26/2/2020 | 09:44

Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της στον Κώστα Βουτσά

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώτσας Βουτσάς.

Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού, που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά θλίψη και συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Ο «αιώνιος έφηβος», του οποίου τις ατάκες θα μνημονεύουμε πάντα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, μετά από 19 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου υποστηρίχθηκε μηχανικά η αναπνοή του.

Φίλοι, συνάδελφοι και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν έχουν κάνει ήδη τις πρώτες αναρτήσεις στα social media, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον αειθαλή έφηβο που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους.

Την πιο συγκινητική, ωστόσο, την έκανε η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και την συνόδευσε με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης