E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Έλτον Τζον κατέρρευσε επί σκηνής

«Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω»

Δημοσίευση 16/2/2020 | 21:01

O Έλτον Τζον κατέρρευσε επί σκηνής

Έχασε ξαφνικά τη φωνή του ο 72χρονος μουσικός, Έλτον Τζον, στο μέσο της συναυλίας στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας.

Εμφανώς καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως έχασε εντελώς τη φωνή του.

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη», είπε συγκεκριμένα.

Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Βρετανό τραγουδιστή που παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους περφόρμερ.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με τύπο πνευμονίας(atypical ή walking pneumonia) που είναι είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία. Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο.

<p

>To 2018 o σερ Έλτον Τζον ανακοίνωσε πως θα σταματούσε τις περιοδείες ώστε να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο, γνωστοποίησε πως το «αντίο» στους θαυμαστές του θα περιελάμβανε μια σειρά 300 συναυλιών σε διάστημα τριών χρόνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Snik: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του με τον υπέρηχο

Tabloid 28.11.2025
O Snik έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»