E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

My Style Rocks: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά μετά την αποχώρηση

«Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει. Άρα βλέπετε μια Αλεξανδράκη τρελή και ξενερωμένη να κάθεται πίσω και να περιμένει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2020 | 19:18

My Style Rocks: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά μετά την αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε από το “My Style Rocks” και λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. Το μελαχρινό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ρίχνοντας απλόχερα τα “καρφιά” της!

“Ήξερα ότι θα κριθώ για τις στιλιστικές μου επιλογές αλλά όχι ότι θα κατακριθώ” σημείωσε, αρχικά, με νόημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. “Άλλο να κρίνεις και άλλο να κατακρίνεις, έχει τεράστια διαφορά. Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητα μου, ήταν ένα τεράστιο λάθος όπως αποδείχθηκε το να πάω εκεί και δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί μου είχαν παρουσιάσει το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο”.

“Η παραγωγή μου ζήταγε εντυπωσιακά κόνσεπτ, πήγαινα μπροστά στην επιτροπή και με κράζανε για τα κόνσεπτ που μου είχαν ζητηθεί. Ποιον να ακούσεις μετά;” αναρωτήθηκε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη. “Όταν κάνεις μια συμφωνία και κλείνεις μια δουλειά, δεν μπορεί να σου λένε πως θα πάμε από εδώ και τελικά να σε πηγαίνουν από πίσω. Δεν είναι σωστό. Ένιωσα να με προσβάλλουν πράγματα που ο κόσμος δεν είδε. Η κριτική είναι κριτική και εννοείται πως την δέχομαι και την αποδέχομαι. Πράγματα τα οποία δεν τα είδε ο κόσμος, είναι στενάχωρα στον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Δεν ζήτησα να έχω καλύτερη αντιμετώπιση, ζήτησα να έχω ισάξια συμπεριφορά όπως έχουν όλα τα κορίτσια. Κάτι που δεν το είχα. Νιώθω πως ακόμα και το ότι δεν μπήκα με σκυμμένο το κεφάλι, ενοχλούσε. Ε συγνώμη αλλά το κεφάλι μου δεν μπορώ να το σκύψω και να πατήσω την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου. Αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να το σεβαστούν. Επειδή είδα κάποια από τα επεισόδια, πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει. Άρα βλέπετε μια Αλεξανδράκη τρελή και ξενερωμένη να κάθεται πίσω και να περιμένει. Το καλό, όμως, είναι πως φάνηκε η εμπάθεια που υπήρχε απέναντι μου. Κάποια πράγματα φαίνονται” πρόσθεσε.

“Δεν μου αρέσει όταν μπαίνω σε ένα χώρο και κάποιος άνθρωπος πετάει τα στυλό, κλωτσάει τις καρέκλες, πετάει χαρτιά. Δεν είναι πολύ ωραίο. Και να μιλάει συνεχώς στον σκηνοθέτη. Γίνανε πράγματα, τα οποία δεν έπαιξαν, αλλά επειδή ήμουν εκεί και τα έζησα, είναι προσβλητικό προς το πρόσωπο μου όλο αυτό. Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο. Με ενοχλούσε ότι προσπαθούσαν να μου βάλουν μια ταμπέλα ότι είμαι η πλούσια της οικογένεια και πήγα να κάνω την Αθηνά Ωνάση! Αυτή η ταμπέλα με ενοχλούσε πάρα πολύ” συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”.

Επίσης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το παρασκήνιο πίσω από το τηλεοπτικό σκηνικό με την Τζώρτζια Παναγή στο πλατό του “My Style Rocks”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλόε Καρντάσιαν δήλωσε πως δεν φοβάται τον θάνατο: Ξέρω πού πηγαίνω και ανυπομονώ

Tabloid 05.02.2026
Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ μακάβριο, διευκρίνισε η 41χρονη τηλεπερσόνα

Δασκάλα δημοτικού υποδυόταν την «γιαγιά» στο OnlyFans

Παράξενα 05.02.2026
Της απαγορεύτηκε να διδάσκει στη Βρετανία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Έσβησε» το τατουάζ του πατέρα του και λέει όχι στη συμφιλίωση

Tabloid 05.02.2026
Ο Μπρούκλιν έχει καλύψει και το τατουάζ «mama’s boy» στο στήθος του, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μητέρα του, Βικτόρια Μπέκαμ

Ιουλία Καλλιμάνη: Η σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της και το ιδιαίτερο ντουέτο τους

Tabloid 05.02.2026
Ένα ιδιαίτερο βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Tik Tok ανέβασε η Ιουλία Καλλιμάνη

Kylie Jenner: Φόρεσε μπικίνι από ρόδια και τρέλανε τους θαυμαστές της

Social 05.02.2026
Η Kylie Jenner αφήνει ελάχιστα στη φαντασία καθώς επιδεικνύει το εντυπωσιακό μπούστο της με ένα μπικίνι φτιαγμένο από σπόρους ροδιού

Γιώργος Παπαδάκης: Θα γινόταν σήμερα 75 ετών: Τα συγκινητικά λόγια του Παναγιώτη Στάθη και του Στέφανου Σίσκου

Media 05.02.2026
«Για εμάς όλους, όταν λες `Καλημέρα Ελλάδα`, Παπαδάκης λες», είπαν οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: «Αυτή θα είναι δύσκολη πρόκληση» ‑ Τι συνέβη

Tabloid 05.02.2026
O ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Χρύσπα: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της – «Δύσκολη πίστα, δεν το περίμενα»

Tabloid 05.02.2026
Η Χρύσπα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Νικολάου

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα

Tabloid 05.02.2026
Πένθος για τη Νίκη Κάρτσωνα, η οποία τις τελευταίες ώρες θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της, Τζένης

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα»

Tabloid 05.02.2026
Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα 5/2 η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλα