E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

My Style Rocks: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά μετά την αποχώρηση

«Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει. Άρα βλέπετε μια Αλεξανδράκη τρελή και ξενερωμένη να κάθεται πίσω και να περιμένει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2020 | 19:18

My Style Rocks: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά μετά την αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε από το “My Style Rocks” και λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. Το μελαχρινό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ρίχνοντας απλόχερα τα “καρφιά” της!

“Ήξερα ότι θα κριθώ για τις στιλιστικές μου επιλογές αλλά όχι ότι θα κατακριθώ” σημείωσε, αρχικά, με νόημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. “Άλλο να κρίνεις και άλλο να κατακρίνεις, έχει τεράστια διαφορά. Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητα μου, ήταν ένα τεράστιο λάθος όπως αποδείχθηκε το να πάω εκεί και δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί μου είχαν παρουσιάσει το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο”.

“Η παραγωγή μου ζήταγε εντυπωσιακά κόνσεπτ, πήγαινα μπροστά στην επιτροπή και με κράζανε για τα κόνσεπτ που μου είχαν ζητηθεί. Ποιον να ακούσεις μετά;” αναρωτήθηκε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη. “Όταν κάνεις μια συμφωνία και κλείνεις μια δουλειά, δεν μπορεί να σου λένε πως θα πάμε από εδώ και τελικά να σε πηγαίνουν από πίσω. Δεν είναι σωστό. Ένιωσα να με προσβάλλουν πράγματα που ο κόσμος δεν είδε. Η κριτική είναι κριτική και εννοείται πως την δέχομαι και την αποδέχομαι. Πράγματα τα οποία δεν τα είδε ο κόσμος, είναι στενάχωρα στον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Δεν ζήτησα να έχω καλύτερη αντιμετώπιση, ζήτησα να έχω ισάξια συμπεριφορά όπως έχουν όλα τα κορίτσια. Κάτι που δεν το είχα. Νιώθω πως ακόμα και το ότι δεν μπήκα με σκυμμένο το κεφάλι, ενοχλούσε. Ε συγνώμη αλλά το κεφάλι μου δεν μπορώ να το σκύψω και να πατήσω την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου. Αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να το σεβαστούν. Επειδή είδα κάποια από τα επεισόδια, πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει. Άρα βλέπετε μια Αλεξανδράκη τρελή και ξενερωμένη να κάθεται πίσω και να περιμένει. Το καλό, όμως, είναι πως φάνηκε η εμπάθεια που υπήρχε απέναντι μου. Κάποια πράγματα φαίνονται” πρόσθεσε.

“Δεν μου αρέσει όταν μπαίνω σε ένα χώρο και κάποιος άνθρωπος πετάει τα στυλό, κλωτσάει τις καρέκλες, πετάει χαρτιά. Δεν είναι πολύ ωραίο. Και να μιλάει συνεχώς στον σκηνοθέτη. Γίνανε πράγματα, τα οποία δεν έπαιξαν, αλλά επειδή ήμουν εκεί και τα έζησα, είναι προσβλητικό προς το πρόσωπο μου όλο αυτό. Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο. Με ενοχλούσε ότι προσπαθούσαν να μου βάλουν μια ταμπέλα ότι είμαι η πλούσια της οικογένεια και πήγα να κάνω την Αθηνά Ωνάση! Αυτή η ταμπέλα με ενοχλούσε πάρα πολύ” συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”.

Επίσης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το παρασκήνιο πίσω από το τηλεοπτικό σκηνικό με την Τζώρτζια Παναγή στο πλατό του “My Style Rocks”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έζησαν πάνω από 90 και όχι απλώς επέζησαν: Τα μυστικά μακροζωίας 8 θρύλων της υποκριτικής

Celebrity Stories 30.01.2026
Από τη σκηνή μέχρι τα 91, τα 3L της ζωής και το χιούμορ ως ελιξίριο νεότητας

Champions League: Έσπασε την τηλεόραση σε live μετάδοση μετά το γκολ του Τρούμπιν

Social Χτες
Viral η απίστευτη αντίδραση διάσημου YouTuber οπαδού της Μαρσέιγ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Σε πελάγη ευτυχίας ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ και η σύζυγός του, Ναυσικά

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social Χτες
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού

Παιδί 2 ετών κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες στο μπιλιάρδο

Social Χτες
Έγινε ο νεότερος άνθρωπος που πέτυχε «διπλό χτύπημα» στο μπιλιάρδο

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Δεν υπήρχε θέμα απεξάρτησης από ουσίες, ούτε χαρτιά έπαιζα, ούτε με κυνηγούσαν»

Tabloid Χτες
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο ο Γιώργος Σεϊταρίδης, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Θανασιά, οι οποίοι μίλησαν για την ζωή τους στην επαρχία

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Media Χτες
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας «Έχω παιδιά» επιστρέφει με νέο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Tabloid Χτες
Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Dj Stephan με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2022

Γιώργος Λάνθιμος: Διπλή παρουσία στο Super Bowl 2026 ‑ Σκηνοθετεί δύο διαφημίσεις

Tabloid Χτες
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς