E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές του MasterChef

Η τραγική ιστορία ζωής του Διονύση

Δημοσίευση 28/1/2020 | 08:54

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές του MasterChef

Ο Διονύσης Πρόιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες. Ο 54χρονος πήγε στο MasterChef και παρουσίασε στους κριτές την αγαπημένη συνταγή του γιου του, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Το κλίμα έγινε αρκετά βαρύ, όταν ο Διονύσης αφηγήθηκε την τραγική αυτή ιστορία με το παιδί του και συγκίνησε τους πάντες στο πλατό.

«Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης.

Η ιστορία του συγκίνησε τους κριτές, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν και από το πιάτο του. «Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που τον ευχαρίστησε γι’ αυτήν την εμπειρία και του έδωσε το πρώτο “ναι”. «Το πιάτο σου με ταξίδεψε στην Ιταλία. Είναι απίστευτο, μπράβο! Το δεύτερο “ναι” το παίρνεις από μένα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Το πιάτο σου έχει μνήμη. Μέσα από αυτό το πιάτο είμαι σίγουρος ότι καταφέρνεις να θυμάσαι τα πράγματα που εσύ θέλεις», είπε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και του έδωσε το τρίτο “ναι”.

Ο Διονύσης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου