E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κέντρο διάθεσης ζώων έβαλε αγγελία υιοθεσίας για την «χειρότερη γάτα στον κόσμο»

Με μία διάθεση πρωτοφανούς και απόλυτης ειλικρίνειας

Δημοσίευση 26/1/2020 | 17:41

Κέντρο διάθεσης ζώων έβαλε αγγελία υιοθεσίας για την «χειρότερη γάτα στον κόσμο»

Κέντρο διάσωσης ζώων στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, δημοσίευσε αγγελία για την υιοθεσία μίας γάτας, με μία διάθεση πρωτοφανούς και απόλυτης ειλικρίνειας.

Η αγγελία που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του κέντρου «Mitchel County Animal Rescue», στο Facebook, έχει τίτλο «Η Χειρότερη Γάτα του Κόσμο» και υπότιτλο την φράση, «Νομίζαμε πως η Περντίτα ήταν άρρωστη. Φαίνεται πως είναι απλά ελεεινός χαρακτήρας».

Και το κείμενο αναφέρει στη συνέχεια τα εξής:

«Γνωρίστε την Περντίτα. Δεν είναι για αδύναμους χαρακτήρες. Της αρέσει να σε κοιτάζει μέσα στα μάτια μέχρι να σε κάνει να πιστέψεις πως δεν θα είσαι ποτέ ξανά χαρούμενος. Είναι μουλωχτή και στήνει καρτέρι σε σκοτεινές γωνίες, ενώ θέλει να κάνει διαρκώς κουμάντο στο σπίτι όπου μένει. Όσο αφορά τον κακό της χαρακτήρα την ίδια άποψη έχει και ο κτηνίατρος».

«Απεχθάνεται γατάκια, σκύλους, παιδιά και αγκαλιές και θέλει να κάνει παρέα μόνο με ιδιότροπους και ακοινώνητους ανθρώπους, που δεν θέλουν κανένα δίπλα τους. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη. Την χαρίζουμε».

Όσο για την διευθύντρια του κέντρου,Μπρίτανι Τέιλορ, μιλώντας στο ABC, είπε απλά, πως η Περντίτα είναι «άθλια».

«Προσποιείται πως θέλει χάδια. Μόλις πας να την πάρεις αγκαλιά, αντιδράει αμέσως, αρχίζει να νιαουρίζει και σε γρατζουνάει αλύπητα. Μία σε θέλει, μία σε διώχνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί