E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το Μπάκιγχαμ ανησυχεί για τον Harry και την Meghan στον Καναδά

Τι αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Times του Λονδίνου

Δημοσίευση 26/1/2020 | 12:37

Το Μπάκιγχαμ ανησυχεί για τον Harry και την Meghan στον Καναδά

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανησυχεί για την υπερέκθεση του Harry και της Meghan στον Καναδά, με ανώτατους αξιωματούχους να εργάζονται ήδη πάνω σε σχέδια για μια πιθανή επιστροφή τους, μεταδίδουν οι Times του Λονδίνου.   

Η πίεση από τα media είναι τεράστια στο ζευγάρι. Πριν λίγες μέρες οι δυο τους απείλησαν με νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών σε ταμπλόιντ που δείχνουν τη δούκισσα του Σάσεξ και τον μικρό Άρτσι στον Καναδά. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας William προσεγγίζουν το ζευγάρι για να τους διαβεβαιώσουν πως μπορούν να επιστρέψουν στην Βρετανία και στα καθήκοντα τους.

Η Αυλή φοβάται ότι η εξονυχιστική ενασχόληση των ΜΜΕ με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ που μένουν πια στη νήσο Βανκούβερ, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την οικογένεια.     

Η συμφωνία με την βασίλισσα Ελισάβετ προβλέπει πως η τριμελής οικογένεια θα κρατήσει το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, αν και θα πρέπει να επιστρέψει τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που στοίχισε η πρόσφατη ανακαίνισή του, πριν την παραίτησή τους από τα καθήκοντά τους, που είχε καλυφθεί από δημόσια ταμεία. Το προσωπικό του σπιτιού πάντως έχει μεταφερθεί σε άλλες ιδιοκτησίες της βασίλισσας: ο οικονόμος, οι σεφ και οι υπηρέτες. Κανείς τους όμως δεν έχει απολυθεί.     

Για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο της «βασιλικής Μεγαλειότητας» ούτε έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα. Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Harry εξέφρασε μάλιστα την απογοήτευσή για την αφαίρεση και των στρατιωτικών του τίτλων, όπως του αυτό του κυβερνήτη στο Βασιλικό Ναυτικό. Κάποιες από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση, μεταξύ αυτών και η χρήση του "Sussex Royal" από το ζευγάρι για την νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία του, για την οποία έχει ήδη κινηθεί νομικά για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων.   

Πηγές από το Παλάτι που επικαλούνται οι Times, μεταφέρουν πως Harry και Meghan βρίσκονται κάτω από μεγάλη πίεση και μέλη της οικογένειας ανησυχούν για τις επιπτώσεις που θα έχει σε αυτούς η έξοδός τους από το Μπάκιγχαμ, σε βάθος χρόνου. «Είναι ευάλωτοι εκτός οικογένειας. Σχεδιάζουν από τώρα πλάνα για τυχόν απρόοπτα, σε περίπτωση που ξαφνικά και πουν: "Μπορούμε να επιστρέψουμε κάτω από την προστασία σας;"»   

Στο μεσοδιάστημα υπάρχουν επαφές με τον Harry. «Προσπαθούν να ξαναχτίσουν την σχέση του με τον Κάρολο και τον William», αποκάλυψε πηγή, πυπό το καθεστώς της ανωνυμίας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος ηθοποιός των 80s που επιστρέφει στην οθόνη μετά από 30 χρόνια – Ο λόγος που τα παράτησε

Tabloid 18.09.2025
Από τον «Ghostbusters» στο σκοτάδι της απουσίας και πάλι στο φως της μεγάλης επιστροφής

Η Ελένη Βουλγαράκη διέψευσε ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Φώτη Ιωαννίδη

Tabloid Χτες
Όλοι σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον σύντροφό μας, δήλωσε η ραδιοφωνική παραγωγός

Από τη σεισμολογία στα παγωτά: Το παγωτατζίδικο του Ακη Τσελέντη

Tabloid Χτες
Νέα σελίδα άνοιξε ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, ο οποίος διατηρεί πλέον παγωτατζίδικο στην Κεφαλονιά

Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: `Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου`

Tabloid Χτες
Μίλησε για τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ζωή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τις φήμες χωρισμού

TV Buzz Χτες
«Το θεωρώ εκβιαστικό όταν γίνεται τόσο έντονα και πιεστικά»

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Το κόλπο για να γλιτώσει από τα «νύχια» της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν

Tabloid Χτες
Νέες αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» βλέπουν το φως

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Δυστυχώς τα δικαστήρια δε θα σταματήσουν ποτέ μεταξύ μας»

Tabloid Χτες
«Έμαθα να εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και να μη φοβάμαι» δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου σε νέα συνέντευξή της

Eurovision 2026: Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Eurovision Χτες
Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό

Έλενα Τσαγκρινού: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν το μωρό νοσηλεύτηκε, μου έπεσε από το καρεκλάκι»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή

Απίστευτος καβγάς στον αέρα του Action24 ‑ Έπεσαν διαφημίσεις και συνέχισαν να τσακώνονται

Media Χτες
Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 ήταν το βράδυ της Τρίτης (16/9) η Σοφία Βούλτεψη και ο Γιώργος Ψυχογιός