E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι φάρσες του Πούμπουρα έφεραν στα όριά τους Έλλη Κοκκίνου και Jerom Kaluta

Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με τον παρουσιαστή του Best Friend’s Fear

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/1/2020 | 13:26

Οι φάρσες του Πούμπουρα έφεραν στα όριά τους Έλλη Κοκκίνου και Jerom Kaluta

Στα δίχτυα του Σάββα Πούμπουρα έπεσε και η Έλλη Κοκκίνου στο νέο επεισόδιο του “Best Friend’s Fear”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να αντιμετώπισε τα όρια και τις αντοχές της, όμως, κατόρθωσε να αντιδράσει με την μεγαλύτερη ψυχραιμία από όλους τους “καλεσμένους” του παρουσιαστή μέχρι σήμερα.

Η Έλλη Κοκκίνου, ειδικότερα, βρέθηκε με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, ωστόσο, είχαν μάθει καλά το ρόλο τους υπό τις οδηγίες του Σάββα Πούμπουρα. Μόνο που στα... πλάσματα της λίμνης δεν φάνηκε να αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις!

“Ε είσαι πολύ μαλ…” είπε με μεγάλο χαμόγελο η τραγουδίστρια στον παρουσιαστή μόλις εκείνος εισέβαλε στο βανάκι του τρόμου. “Τι ήθελε να κάνω; Που να σου καεί κάθε φαγητό που κάνεις και να σου καεί όλη η κουζίνα! Πανάθε μα σε!” πρόσθεσε μες στα νεύρα η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου δε δίστασε, μάλιστα, στο φινάλε να βγει στην αντεπίθεση και, αφού χαρακτήρισε σιχαμένο τον Σάββα Πούμπουρα, τον προετοίμασε πως “θα το μετανιώσεις πάρα πολύ άσχημα και θα την πατήσεις εκεί που δεν θα το περιμένεις”.

Στο ίδιο επεισόδιο, ο Βίκτωρας προσκάλεσε τον Jerom Kaluta σε ένα σπίτι φίλου του, ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν.

Εκείνο, όμως, που δεν γνώριζε ο νεαρός ηθοποιός είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων! Μόλις άρχισε, δε, να υποψιάζεται πως η κατάσταση ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια, ο Jerom Kaluta δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον φόβο και την έντονη αγωνία του για την συνέχεια!

Μια συνέχεια που οδήγησε, ωστόσο, τον καλλιτέχνη να κινηθεί με ένταση προς τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 μόλις εκείνος εισήλθε στο χώρο και ο Jerom αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται.

“Ρε άντε γα… σου ρε μαλ…! Τι είναι αυτό ρε μαλ…; Εμένα βρήκες;” αναφώνησε αμέσως ο Jerom Kaluta, προσθέτοντας πως “Τόσα χρόνια φίλοι, ρε, ο μαλ… εμένα βρήκε! Κοίτα που θα πεθαίναμε στο Κορωπί! Άει γαμ… ρε”!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βέφα Αλεξιάδου για Μενεγάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία... Με πίκρανε στην τελευταία της εκπομπή...»

Tabloid 04.05.2024
Η Βέφα Αλεξιάδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη που όπως παραδέχεται, είναι ανύπαρκτες

Το υψηλό κασέ της Αννας Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα

TV Buzz 04.05.2024
Πόσα έπαιρνε η Αννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα;

Συγκινεί η Μαρία Καβογιάννη: «Δε θα ξεχάσω πόσο με στήριξες ...»

Social 04.05.2024
«Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης», έγραψε στην ανάρτησή της

«Σε ευχαριστώ από καρδιάς»: Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη «Χριστίνα Μαρκάτου» με μια νοσταλγική δημοσίευση

Social 04.05.2024
Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν για πρώτη φορά

Βανδή ‑ Μπισμπίκης: Χέρι‑χέρι στη Μύκονο, δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Tabloid 04.05.2024
Το ζευγάρι επέλεξε το νησί των ανέμων για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα

Αναστασία: «Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ...»

Tabloid 04.05.2024
«Οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας...»