E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως είναι σήμερα η Τερέζα;

Πως συνδέεται με την Καλομοίρα;

Δημοσίευση 24/1/2020 | 10:03

Πως είναι σήμερα η Τερέζα;

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα μίλησε η Τερέζα στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η τραγουδίστρια που το 1992 έκανε επιτυχία με το “Το ‘σπασα το κυπελλάκι” μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί αλλά και την αδυναμία της στην Καλομοίρα!

“Το Κυπελλάκι ήταν ίσως η πρόταση στο να μπορέσει ένα κορίτσι να επαναστατήσει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Τερέζα. “Είτε χωρίζοντας αλλά ακόμα και το αγόρι. Έχει αυτόν τον τσαμπουκά που εμένα μου ταιριάζει σαν χαρακτήρας¨”

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια παραδέχθηκε, επίσης, πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου ενώ είχε και “δυο τρεις πολύ ωραίες αλλά είμαι τυχερή που δεν τους παντρεύτηκα. Τους έβλεπα μετά και έλεγα Oh My God”!

Όσον αφορά στη σχέση με την Καλομοίρα και την αδυναμία που της έχει, η Τερέζα δήλωσε πως “ήμουν στη σχολή του Fame Story όπου περνούσαν πολλά παιδιά για casting. Η Καλομοίρα ήταν από τα παιδιά που είχα μεγαλύτερη χημεία επειδή και αυτή ήταν Αμερικανίδα, ήταν μόνη της εδώ και ήθελα πολύ να την προστατέψω γιατί δεν ήξερε τον χώρο και επίσης μου το ζήτησαν οι γονείς της”.

“Επίσης, ήταν δική μου ιδέα να πάει η Καλομοίρα στη Eurovision όπου κέρδισε την τρίτη θέση. Το πάλευα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενη που πήρε την απόφαση να κάνει οικογένεια γιατί την ήθελε πάρα πολύ” συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καγιά για δημοσίευμα: Τους είπαμε ότι είναι ανυπόστατο και η αρχισυντάκτρια απάντησε ότι δεν μπορεί να διαψεύσει τον εαυτό της

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ήταν τρελό αυτό που είχε συμβεί, υπάρχουν και δυο παιδιά, τόνισε το μοντέλο και παρουσιάστρια

Πήρε εξιτήριο η Μάρω Κοντού ‑ Τα νεότερα για την υγεία της

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η δημοφιλής ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της την Τρίτη (30/6)

Ανθή Βούλγαρη: «Δουλεύουμε όλη μέρα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και παίρνουμε και μικρούς μισθούς – Αυτό το 6 παρά είναι… »

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» μετά από δύο μέρες απουσίας και αντάλλαξε απολαυστικά πειράγματα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Γυμναστής σχολείου έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον Νότη Σφακιανάκη

E-Daily 3.Left 01.07.2026
«Με μπερδεύουν μαζί του, αλλά δεν το έχω παίξει ποτέ Σφακιανάκης»

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social Χτες
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου