E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως είναι σήμερα η Τερέζα;

Πως συνδέεται με την Καλομοίρα;

Δημοσίευση 24/1/2020 | 10:03

Πως είναι σήμερα η Τερέζα;

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα μίλησε η Τερέζα στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η τραγουδίστρια που το 1992 έκανε επιτυχία με το “Το ‘σπασα το κυπελλάκι” μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί αλλά και την αδυναμία της στην Καλομοίρα!

“Το Κυπελλάκι ήταν ίσως η πρόταση στο να μπορέσει ένα κορίτσι να επαναστατήσει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Τερέζα. “Είτε χωρίζοντας αλλά ακόμα και το αγόρι. Έχει αυτόν τον τσαμπουκά που εμένα μου ταιριάζει σαν χαρακτήρας¨”

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια παραδέχθηκε, επίσης, πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου ενώ είχε και “δυο τρεις πολύ ωραίες αλλά είμαι τυχερή που δεν τους παντρεύτηκα. Τους έβλεπα μετά και έλεγα Oh My God”!

Όσον αφορά στη σχέση με την Καλομοίρα και την αδυναμία που της έχει, η Τερέζα δήλωσε πως “ήμουν στη σχολή του Fame Story όπου περνούσαν πολλά παιδιά για casting. Η Καλομοίρα ήταν από τα παιδιά που είχα μεγαλύτερη χημεία επειδή και αυτή ήταν Αμερικανίδα, ήταν μόνη της εδώ και ήθελα πολύ να την προστατέψω γιατί δεν ήξερε τον χώρο και επίσης μου το ζήτησαν οι γονείς της”.

“Επίσης, ήταν δική μου ιδέα να πάει η Καλομοίρα στη Eurovision όπου κέρδισε την τρίτη θέση. Το πάλευα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενη που πήρε την απόφαση να κάνει οικογένεια γιατί την ήθελε πάρα πολύ” συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.

Ποια διάσημη σταρ παγκόσμιας εμβέλειας κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας στην επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στο Παρίσι.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τι δημοσίευσε στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να αναστατωθούν

Social 09.07.2026
Η 45χρονη supermodel μοιράστηκε εικόνες από την παραλία με λευκό μπικίνι και τόπλες πόζες, συνοδεύοντάς τες με ποιητική λεζάντα.

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δείτε πώς ποζάρει με μπικίνι στη Λίμνη Βουλιαγμένης

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor απόλαυσε τις βουτιές της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες με τους followers της στο Instagram.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουλίου, όπου μίλησε για τον πόλεμο που δέχεται στο ίντερνετ για

Ποιο απρόσμενο «μέλος» ανέβηκε στη σκηνή με Ιορδανίδη και Ματίκα στο Κιλκίς;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μια «τεράστια» ακρίδα διέκοψε την παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» προκαλώντας ξεκαρδιστικές στιγμές και αυτοσχέδιους διαλόγους μπροστά στο κοινό.

Μαμά καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από σούπερ μάρκετ λόγω της μπλούζας της κατά τη διάρκεια του καύσωνα: «Κάποιος μπορεί να σου τη λύσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Μητέρα τριών παιδιών στη Βρετανία καταγγέλλει ότι της απαγορεύτηκε η είσοδος σε κατάστημα Tesco με αιτιολογία που την άφησε άναυδη.

Ο Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Ράντολφ με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί πυροδότησαν φήμες για σχέση ανάμεσά τους τον Νοέμβριο

Μήνυμα ελπίδας από τη σκιέρ Λίντσεϊ Βον μετά το ατύχημά της ‑ «Επιτέλους είμαι εδώ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε...», γράφει η αθλήτρια σε ανάρτησή της