E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όζι Όσμπορν: «Έχω Πάρκινσον, οι πόνοι είναι αφόρητοι»

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι πάσχει από μια μορφή της νόσου του Πάρκινσον.

Δημοσίευση 21/1/2020 | 16:25

Όζι Όσμπορν: «Έχω Πάρκινσον, οι πόνοι είναι αφόρητοι»

Ο Όζι, στην συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη που έδωσε έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Σάρον, είπε ότι δεν μπορεί άλλο να κρύβει τα προβλήματα υγείας του και πως υποφέρει από φρικτούς πόνους. Ο 71 ετών Όζμπορν, είπε ότι ο τελευταίος χρόνος είναι ο χειρότερος της ζωής του με συνεχείς πόνους και πως το πρόβλημα υγείας του ξεκίνησε όταν είχε ένα ατύχημα από πτώση πέρυσι και έκανε επέμβαση. Είπε ακόμα ότι οι γιατροί δεν είναι ακόμα σίγουροι αν για την επιδείνωση της υγείας του ευθύνεται η πτώση ή η επέμβαση.

Ο τραγουδιστής των Black Sabbath είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει καθώς κάποιοι τον έχουν ήδη πεθάνει και ήθελε να είναι ειλικρινής προς τους θαυμαστές του.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς όλα όσα μας έχουν συμβεί. Έπρεπε να κάνω επέμβαση στον αυχένα μου και μάλλον αυτό επηρέασε όλα μου τα νεύρα. Έμαθα ότι πάσχω από μια ελαφριά μορφή…» Μην μπορώντας να συνεχίσει την πρόταση, μπήκε μπροστά η σύζυγός του Σάρον και είπε: «Λέγεται Parkin 2, μια μορφή Πάρκινσον. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αυτής της νόσου».

«Δεν πρόκειται για θανατική καταδίκη αλλά επηρεάζει όλα τα νεύρα του σώματος. Έχεις μια καλή μέρα, άλλη μια καλή μέρα και έρχεται και η χειρότερη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dua Lipa: Πόζαρε με μικροσκοπικό μαγιό στη Βραζιλία ‑ «Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

Tabloid 24.11.2025
Η Dua Lipa εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι με παγιέτες, σε παραλία της Βραζιλίας και οι φαν της για μία ακόμη φορά την αποθέωσαν

Πάγωσε το κοινό! Η απρόσμενη πτώση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή – Το βίντεο που έγινε viral

Tabloid 24.11.2025
Η εντυπωσιακή performance για το “Αντεξα” κατέληξε σε πτώση πάνω στη σκηνή, αφήνοντας το κοινό «παγωμένο»

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο

Tabloid 24.11.2025
Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

Κατερίνα Καινούργιου: Κινείται νομικά εναντίον Γκουντάρα – Κάκκαβα

Tabloid 24.11.2025
«Δεν θα επιτρέψω σε οποιουδήποτε την εμμονή να με στεναχωρήσει στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»

Η Τζένιφερ Ανιστον ονειρεύεται ελληνικό γάμο ‑ όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Tabloid 24.11.2025
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές

Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Στην αρχή της σχέσης μας εκείνος κυρίως ήθελε παιδιά»

Tabloid Χτες
Η γνωστή Influencer μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφότου έγιναν γονείς

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της «λιώνει» στην αγκαλιά της – «Το ασφαλές του μέρος»

Tabloid Χτες
Μαμά και γιος σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο!

Κλέλια Ανδριολάτου: «Σ` ευχαριστώ που δε με ρωτάς για την Έλενα Χριστοπούλου»

Tabloid Χτες
Η αντίδραση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Χριστοπούλου