E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καφέ της Χαράς»: Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια

Τι δήλωσε ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τρελαντώνη», Χάρης Γρηγορόπουλος

Δημοσίευση 20/1/2020 | 19:05

«Καφέ της Χαράς»: Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια

Σε μόλις τέσσερα επεισόδια θα εμφανιστεί ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τρελαντώνη» στο «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός, που ενσαρκώνει έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους της σειράς το «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε ότι εξαιτίας της συμμετοχής του στο «Ελα στη θέση μου» δεν μπορούσε να βρίσκεται και στο δεύτερο πρότζεκτ. «Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους», είπε ο ηθοποιός στη «Φωλιά των Κου Κου». «Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», πρόσθεσε Χάρης Γρηγορόπουλος.

Παράλληλα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει βαρεθεί τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Ελα στη θέση μου», καθώς είναι πολύ αγαπημένος ο ρόλος που ερμηνεύει. «Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις δηλαδή άλλο με αυτό τους ανθρώπους. Αυτό είναι το πρόβλημα», αναφέρει.

Βίντεο από τις δηλώσεις του Χάρη Γρηγορόπουλου για το «Καφέ της Χαράς»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος του Star, Γιάννης Πουλόπουλος εξέφρασε την απορία γιατί δεν είδαμε τον ηθοποιό να υποδύεται τον ρόλο του «Πουλόπουλου» και να είναι ζευγάρι στο «Καφέ της Χαράς» με την σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη. «Η πρόταση από την αρχή μου έγινε για τον ρόλο του Τρελαντώνη. Δεν ξέρω. Ίσως να βλέπουν ότι δεν ταιριάζουμε. Και με την Τζόυς Ευείδη είχαμε κάνει δοκιμαστικό για να κάνω τον ρόλο που έκανε τελικά ο Στέλιος Μάινας στο “Μεν και Δεν” και με έκοψαν γιατί δεν ταιριάζαμε», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ‑ Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

Tabloid Χτες
Ο 81χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Empire Theatre, με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps» και μίλησε για την καριέρα του

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τρυφερές φωτογραφίες και φήμες για γάμο

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έκρυψαν την οικειότητά τους, με τις φωτογραφίες από το πάρτι να τραβούν έντονα το ενδιαφέρον.