E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καφέ της Χαράς»: Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια

Τι δήλωσε ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τρελαντώνη», Χάρης Γρηγορόπουλος

Δημοσίευση 20/1/2020 | 19:05

«Καφέ της Χαράς»: Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια

Σε μόλις τέσσερα επεισόδια θα εμφανιστεί ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τρελαντώνη» στο «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός, που ενσαρκώνει έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους της σειράς το «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε ότι εξαιτίας της συμμετοχής του στο «Ελα στη θέση μου» δεν μπορούσε να βρίσκεται και στο δεύτερο πρότζεκτ. «Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους», είπε ο ηθοποιός στη «Φωλιά των Κου Κου». «Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», πρόσθεσε Χάρης Γρηγορόπουλος.

Παράλληλα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει βαρεθεί τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Ελα στη θέση μου», καθώς είναι πολύ αγαπημένος ο ρόλος που ερμηνεύει. «Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις δηλαδή άλλο με αυτό τους ανθρώπους. Αυτό είναι το πρόβλημα», αναφέρει.

Βίντεο από τις δηλώσεις του Χάρη Γρηγορόπουλου για το «Καφέ της Χαράς»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος του Star, Γιάννης Πουλόπουλος εξέφρασε την απορία γιατί δεν είδαμε τον ηθοποιό να υποδύεται τον ρόλο του «Πουλόπουλου» και να είναι ζευγάρι στο «Καφέ της Χαράς» με την σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη. «Η πρόταση από την αρχή μου έγινε για τον ρόλο του Τρελαντώνη. Δεν ξέρω. Ίσως να βλέπουν ότι δεν ταιριάζουμε. Και με την Τζόυς Ευείδη είχαμε κάνει δοκιμαστικό για να κάνω τον ρόλο που έκανε τελικά ο Στέλιος Μάινας στο “Μεν και Δεν” και με έκοψαν γιατί δεν ταιριάζαμε», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid 04.04.2026
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media 04.04.2026
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social 04.04.2026
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social 04.04.2026
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social 04.04.2026
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»