E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βγήκε το διαζύγιο ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου

Το θέμα της διατροφής εκκρεμεί ακόμα

Δημοσίευση 20/1/2020 | 12:49

Βγήκε το διαζύγιο ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου

Η κόντρα της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη συνεχίζεται, αφού βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στις δικαστικές αίθουσες.

Πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η λύση του γάμου τους, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια δικαστικής διαμάχης, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά τη μηνιαία διατροφή και την κηδεμονία των παιδιών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύζυγοι εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους επί του γνωστού θέματος.

Η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επιθυμεί να λάβει ο ίδιος την επιμέλεια των παιδιών και να μεταβούν αυτά στην Αμερική. Γι' άλλη μία φορά, υποστήριξε τις αιτήσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια.

Από την άλλη, το μοντέλο και ηθοποιός υποστήριξε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους. Απέρριψε το αίτημα της εξέτασης που ζητά ο κ. Βαρδινογιάννης, δηλώνοντας ότι έχει επιβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού ήδη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατηγορία που της προσάπτει. Ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι οι συναντήσεις του πατέρα να λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, εξαιτίας του φόβου της μητέρας τους να αποσπαστούν από την ίδια για να πάνε να μείνουν στην Αμερική.

Όσον αφορά το θέμα της διατροφής, η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επισήμανε πως ο ίδιος έχει πτωχεύσει και ότι η ζωή που ζει πλέον καλύπτεται είτε από την οικογένεια του πατέρα του είτε από τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο. Τέλος, στη διάρκεια του δικαστηρίου, έγινε αναφορά για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό. Με δεδομένα τα παραπάνω υποστήριξε πως δεν μπορεί πλέον να καταβάλει 34.000 ευρώ το μήνα και προσπαθεί να κατεβάσει το ποσό στις 7.000 το μήνα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μία ζωή ζάμπλουτου ανθρώπου, ότι λόγω πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του, καθώς και ότι όλα τα ποσά που ζητάει ως διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι αρκετά χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Το δικαστήριο της Δευτέρας, έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του επιχειρηματία, μία καταδίκη που προέκυψε για την υπόθεση μη συμμόρφωσής του σε προσωρινή διαταγή δικαστή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει η κυρία Αλιμόνου εις βάρος του.

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι πολύ κοντά στην τηλεοπτική μου επιστροφή»

Tabloid 21.12.2025
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το` Χουμε!» του Σκάι, η παρουσιάστρια μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Εβελίνα Παπούλια για «Δύο Ξένοι»: «Την επιτυχία δεν τη διαχειρίστηκα εύκολα, είχα κατάθλιψη τότε»

Tabloid 21.12.2025
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, και δήλωσε πως περνούσε δύσκολα την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello

Celebrity Stories 21.12.2025
Η περίεργη ιστορία που μπλέκει τρεις stars

Μαράια Κάρεϊ: Πόσα εκατομμύρια κερδίζει κάθε Χριστούγεννα; – «Αστρονομικό ποσό»

Tabloid Χτες
Το All I Want for Christmas Is You δεν είναι απλώς χριστουγεννιάτικο anthem – είναι μια μηχανή εκατομμυρίων

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής: «Νομίζουμε είμαστε `σούπερμαν`, πρέπει να ξεκουραζόμαστε»

Tabloid Χτες
Για τoυς λόγους εισαγωγής του στο νοσοκομείο μίλησε ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή `Weekend Live`.

Πηνελόπη Πλάκα για τα τρία της χρόνια χωρίς σχέση: «Γούσταρα πάρα πολύ την ελευθερία μου»

Tabloid Χτες
«Το είχα ανάγκη, ήθελα να δω πώς είναι και είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου» είπε η Πηνελόπη Πλάκα

Ο Τζιμ Κάρεϊ ήθελε να επιστρέψει τα 20 εκατ. δολάρια για τον «Grinch»: Ο πόνος και οι κρίσεις πανικού στα γυρίσματα

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που η εμπειρία του στην ταινία ήταν βασανιστική και αφόρητη

Παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο του 2025

Η εντυπωσιακή Ξένια Τσίρκοβα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model

TV Buzz Χτες
Σημείωσε την καλύτερη επίδοση συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και το κοινό

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Celebrity Stories Χτες
Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

«Ήταν λάθος»: Η πρώτη συνέντευξη της γυναίκας που πιάστηκε με το αφεντικό της από την kiss cam των Coldplay

Tabloid Προχτές
Η ζωή της έγινε κόλαση - Δέχτηκε απειλές μέχρι και για τη ζωή της