E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Rihanna: Μετά από 3 χρόνια χώρισε με τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο

Ήταν μαζί από το 2017 και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/1/2020 | 13:28

Rihanna: Μετά από 3 χρόνια χώρισε με τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο

Τον τελευταίο ένα χρόνο η Rihanna έχει γεμίσει το πρόγραμμά της με πολλή δουλειά γύρω από την εταιρεία της Savage X Fenty. Αυτό μπορεί να έχει φέρει την επαγγελματική επιτυχία, όμως φαίνεται πως την απέσπασε αρκετά από την προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα να τελειώσει η μεγάλη σχέση της με τον Σαουδάραβα Hassan Jameel.

Όπως αναφέρει το US Weekly, η 31χρονη Rihanna και ο 31χρονος δισεκατομμυριούχος γόνος χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης. Αν και μέσα στο 2019 είχαν ακουστεί πολλά περί γάμου και της επιθυμίας των δύο να κάνουν μαζί οικογένεια, η απόσταση που δημιουργήθηκε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Rihanna που αυξήθηκαν κατακόρυφα, σε συνδυασμό με τις πολλές υποχρεώσεις του Jameel στη Σαουδική Αραβία, όπου έχει θεσμικό ρόλο, οδήγησαν στον χωρισμό.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας είχε εκφράσει πολλές φορές το πόσο ερωτευμένη είναι και απέφευγε να λέει πολλά για τη σχέση της, ακριβώς επειδή δεν ήθελε να τον εκθέσει και δεν ήθελε να χαλάσει με τίποτα αυτό που ένιωθε, όπως είχε πει. Σε συνέντευξή της στην Σάρα Πόλσον πριν ένα χρόνο είχε πει με πάθος ότι θέλει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και τη σχέση της, γιατί είναι σημαντικός ο φίλος της για την εσωτερική της υγεία.

Πάντως, αυτός ο χωρισμός μπορεί να έγινε γνωστός μόλις την Παρασκευή (17/1), αλλά η αλήθεια είναι πως η Rihanna κυκλοφορούσε πολύ μόνη της το τελευταίο δίμηνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου

Πασίγνωστο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κρυφά ‑ Ο κορυφαίος σταρ και η ηθοποιός

Tabloid 24.04.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης.