E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Meghan Markle: Έξαλλη με το εμπάργκο από το βασιλικό συμβούλιο

Τι απάντησε

Δημοσίευση 15/1/2020 | 13:06

Meghan Markle: Έξαλλη με το εμπάργκο από το βασιλικό συμβούλιο

Λίγες ώρες μετά το οικογενειακό συμβούλιο που έγινε στο Σάντριγχαμ και μετά τις διαρροές από το Παλάτι ότι η Μέγκαν Μαρκλ αποκλείστηκε από αυτό, ήρθε η απάντηση από την Δούκισσα του Σάσσεξ.

Η εξήγηση που είχε δοθεί για τον αποκλεισμό της Μέγκαν που βρίσκεται στο Βανκούβερ ήταν οι φόβοι ότι επειδή η επικοινωνία θα ήταν μέσω τηλεφώνου, θα μπορούσε να ηχογραφηθεί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η απάντηση ήρθε μέσω εκπροσώπου του ζευγαριού ο οποίος τόνισε: «Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η Δούκισσα».

Την Δευτέρα (13/01) τις... ευλογίες της έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στον εγγονό της πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν προκειμένου να ακολουθήσουν, όπως το επιθυμούν, το δικό τους, πιο ανεξάρτητο μέλλον.

Η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να ζήσουν στον Καναδά προκάλεσε σοκ τόσο στην παγκόσμια κοινότητα όσο και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις από τα βασιλικά πρόσωπα, ενώ οι διαρροές από το Παλάτι έκαναν λόγο για μια οργισμένη Βασίλισσα.

Τη Δευτέρα (13/01) έγινε η καθοριστική συνάντηση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, αμέσως μετά τις συζητήσεις, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η βασιλική οικογένεια σέβεται την απόφαση του ζεύγους, παρόλο που είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμεί.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμα μέλη της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισήμανε ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι θα περάσει χρόνο στη Βρετανία και τον Καναδά, προσθέτοντας ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να γίνει σχετικά με την οριστικοποίηση των μελλοντικών ρυθμίσεων που θα αφορούν το ζευγάρι.

Βασίλισσα, Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους των Σάσσεξ.

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Σάντριγχαμ πριν την έναρξη του οικογενειακού συμβουλίου προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τη γιαγιά του και να της παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της ιστορίας.

Κατά την ίδια πηγή η Μέγκαν Μαρκλ δεν συμμετείχε σε καμία φάση στο συμβούλιο επειδή εκφράστηκαν φόβοι ότι η παρέμβαση της δεν θα έμενε κρυφή.

Πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Κάρολος προειδοποίησε τον Χάρι ότι δεν έχει «ανεξάντλητες πηγές» για να χρηματοδοτήσει τον νέο τρόπο ζωής του.

Οι ίδιες πηγές υποστήριξαν ότι ο Κάρολος φοβάται ότι ο νεώτερος γιος του ελπίζει πως η βασιλική οικογένεια θα πληρώνει τους οικογενειακούς λογαριασμούς του.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα, δεν επιθυμούν να εξαρτώνται από τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνει το Στέμμα.

Όμως, οι δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς και κάποιες από τις ανεπίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού χρηματοδοτούνται από τον πρίγκιπα Κάρολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»

Tabloid 16.11.2025
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε το πρωινό της Κυριακής στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη

Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε βίντεο κλιπ του Αντύπα – Ήταν μόλις 22 ετών και παντελώς άγνωστη

Tabloid 16.11.2025
Γυρίστηκε πριν από 34 χρόνια όταν η παρουσιάστρια ήταν ακόμα άγνωστη

Ο Εντ Σίραν εξηγεί το μυστικό μεταθανάτιο project του: «Είναι γραμμένο στη διαθήκη»

Tabloid 16.11.2025
Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του, έχει συμφωνήσει με τη σύζυγό του, Τσέρι Σιμπόρν, για το πώς θα επιλεγεί και θα παρουσιαστεί το υλικό

The Voice: «Είμαι μόνη μου, χωρίς οικογένεια, είμαι όμως τυχερή που έχω μια υπέροχη κόρη»

TV Buzz 16.11.2025
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να με βλέπει και να με θαυμάζει γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θαυμάζει και τον εαυτό της»

«Sex, ναρκωτικά και… δάκρυα»: Η ταραχώδης σχέση της Paris Hilton που κράτησε μόλις λίγους μήνες

Celebrity Stories 16.11.2025
Fake όργιο, τσακωμοί και άφθονο ξενύχτι: η wild πλευρά του Χόλιγουντ πίσω στο 2003

Από συμπρωταγωνιστές σε «open relationship» και τώρα κολλητοί: η ιστορία πίσω από την πιο cool σχέση του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.11.2025
Το ρομάντζο που έγραψε ιστορία στα ’90s: Από παθιασμένο ζευγάρι σε κολλητοί φίλοι

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω φιλοδοξία να ασχοληθώ με τα κοινά για να ντρέπομαι να βγω από το σπίτι»

Media Χτες
Ο γνωστός σκηνοθέτης σημείωσε ότι θα έπαιρνε την απόφαση να μπει σε αυτόν τον «κυκεώνα» μόνο αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο που θα τον ενέπνεε

Δημητρακόπουλος για Τούνη: Στο βίντεο ο σύντροφός της γελάει γυρνά και γελάει σε αυτόν που τραβάει

Tabloid Χτες
Η Τούνη δεν είχε συναινέσει στη βιντεοσκόπηση, είχε πιει ένα ποτό και τα έβλεπε όλα θολά, δήλωσε ο δικηγόρος της

Απρόοπτο στο Open με δημοσιογράφο να παίζει... μπάσκετ σε ζωντανή σύνδεση

Παράξενα Χτες
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την ώρα του κεντρικού δελτίου ενώ μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Paris Jackson: Υπέστη νομικό πλήγμα στη διαμάχη για την κληρονομιά του πατέρα της

Tabloid Χτες
Δικαστική κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της νεαρής τραγουδίστριας και των εκτελεστών της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ»