E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Megxit: Το παλάτι προκαλούσε στη Μέγκαν Μαρκλ κρίσεις άγχους

Ευχαριστημένη η μητέρα της που έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία

Δημοσίευση 14/1/2020 | 11:29

Megxit: Το παλάτι προκαλούσε στη Μέγκαν Μαρκλ κρίσεις άγχους

Kρίσεις άγχους αντιμετώπιζε η «αντάρτισσα» δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Βρετανία. «Ο ύπνος της δεν ήταν καλός και δεν ήταν ήρεμη», όπως αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στον βρετανικό Τύπο σχολιάζοντας τον λόγο για τον οποίο αποφάσισαν με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Μάλιστα, η δούκισσα του Σάσεξ είχε δηλώσει ότι δεν αισθανόταν καλά μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, Άρτσι, δηλώνει η ίδια πηγή στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της ψυχικής υγείας οι Σάσεξ

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μέγκαν Μαρκ είχε γίνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ όταν εμφανίστηκε συγκινημένη στη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή το ταξίδι της στην Αφρική με τον πρίγκιπα Χάρι και το γιο τους, Άρτσι.
Στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Τομ Μπράντμπάι του βρετανικού δικτύου «ITV», η σύζυγος του κοκκινομάλλη πρίγκιπα είχε παραδεχτεί πως, όσα γράφονται στον βρετανικό Τύπο, την έχουν επηρεάσει συναισθηματικά.

Κι όταν οι Σάσεξ ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι θέλουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μοιραστούν το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά, το μυαλό όλων πήγε στην εύθραυστη συναισθηματική της κατάσταση ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail», ο φίλος της Μέγκαν, υπό καθεστώς ανωνυμίας υποστήριξε ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν ένιωθε καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο», ότι «δεν κοιμάται καλά κι ότι άρχισε να έχει κρίσεις άγχους για το μέλλον της». Κι όλα αυτά αρκετούς μήνες προτού το ζευγάρι προβεί στην δήλωση - βόμβα, ότι θέλει να «αποσχιστεί» από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με την πηγή, η Μέγκαν θέλει να κτίσει την δική της αυτοκρατορία με τον πρίγκιπα Χάρι», αλλά τα αρνητικά της συναισθήματα κατά την παραμονή της στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το κίνητρο που την οδήγησε σε αυτή την ανακοίνωση.
«Δεν θέλει να μεγαλώσει στη Βρετανία τον Άρτσι. Θα κάνει βέβαια συχνές επισκέψεις στη Βρετανία αλλά μέχρι εκεί», είπε η ίδια πηγή και πρόσθεσε:
«Ψάχνει για μόνιμη κατοικία στον Καναδά. Είπε ότι θέλει ένα εξοχικό σπίτι στο Whistler έξω από το Βανκούβερ κι ένα σπίτι στο Τορόντο».

Ευχαριστημένη η μητέρα της Μέγκαν που η κόρη της έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία

Ο φίλος της Μέγκαν υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχε όλο αυτό το διάστημα έναν άνθρωπο που την στήριζε συνεχώς: τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα της, δασκάλα γιόγκα που ήταν παρούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν γεννήθηκε ο Άρτσι, «ανησυχούσε πραγματικά για τη Μέγκαν ... και ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι η κόρη της έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική της υγεία και ευημερία».

Χθες, ο Μπράιονι Γκόρντον, δημοσιογράφος και φίλος του πρίγκιπα Χάρι , υπερασπίστηκε την απόφασή του ζεύγους γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter: «Μια νέα οικογένεια έχει επιλέξει να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία», ανέφερε.

«Το ζευγάρι κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, ιδιαίτερα στην προώθηση της καλής ψυχικής υγείας. Φαίνεται περίεργο ότι κάποιος ενοχλείται τόσο απ΄αυτούς που αγωνίζονται για τη δική τους ευτυχία», πρόσθεσε.

Τα σχόλια του Γκόρντον είχαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την ανακοίνωση της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι, στη χθεσινή σύνοδο κορυφής για το Μegxit στο Σάντρινγκαμ, λήφθηκε συμφωνία για το μέλλον του ζευγαριού στη βασιλική οικογένεια. Παρόλο που Βασίλισσα ήταν «απογοητευμένη» για τα σχέδια των Σάσεξ, υποστήριξε ότι στηρίζει πλήρως την επιθυμία των Μέγκαν και Χάρι να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια».

Ο Καναδάς διαψεύδει τον βρετανικό Τύπο ότι θα πληρώσει μισό εκατομμύριο λίρες για την ασφάλεια των Σάσεξ

Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά συμφώνησε ότι οι φορολογούμενοι στη χώρα του θα πρέπει να πληρώσουν για την προστασία των Σάσεξ το διάστημα που θα διαμένουν στη χώρα του, η καναδική κυβέρνηση έλαβε αποστάσεις. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η κυβέρνηση του Καναδά ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμη δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για τα μέτρα ασφαλείας του ζευγαριού ούτε και για το ποσό με το οποίο θα επιβαρυνθούν οι Καναδοί φορολογούμενοι.

Χθες, πάντως, ο βρετανικός Τύπος υποστήριζε ότι, ο Τζάστιν Τριντό έχει διαβεβαιώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ πως η οικογένεια Σάσεξ θα είναι ασφαλής στη χώρα του με τον Καναδά να επωμίζεται το 50% του ετήσιου κόστους για την ασφάλειά της που φθάνει το ένα εκατομμύριο λίρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity σκάνδαλα από τα 00s που εχετε ξεχάσει (αλλά όχι εμείς)

Celebrity Stories 10.02.2026
Συλλήψεις, διαζύγια, ατυχήματα

Κάθριν Ο` Χάρα: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2026, σε ηλικία 71 ετών

Ιωάννα Τούνη: «Επιτέλους πάω ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ»

Tabloid Χτες
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok και όσα δήλωσε για τα έξοδα του ταξιδιού

Ο Bad Bunny διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram και έκανε unfollow τους πάντες μετά το Super Bowl

Tabloid Χτες
Ο 31χρονος τραγουδιστής δεν εξήγησε τον λόγο πίσω από την απόφασή του

Light: Η σύντροφός του αποκάλυψε ότι έχουν παντρευτεί

Tabloid Χτες
Το μεγάλο πάρτι δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαστε παντρεμένοι, δήλωσε η Αννα Θεοδωρίδη

Οδυσσέας Σταμούλης για το γάμο του: «Ήταν η ολοκλήρωση της προσωπικής μας ζωής»

Tabloid Χτες
«Εδώ και ένα χρόνο ζω μια φοβερή αγκαλιά από τον κόσμο, ακόμα και από άγνωστους ανθρώπους», είπε ο ηθοποιός

Γιάννης Σμαραγδής: «Συναντήθηκα με τη Μαρία Καρυστιανού, της ξεκαθάρισα πως είμαι μοναχικός λύκος»

TV Buzz Χτες
«Ο πατέρας μου μού είχε πει να μην ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είναι βρώμικο πράγμα, και αυτό θα κάνω», είπε ο σκηνοθέτης

Κώστας Μπακογιάννης: Ποια είναι η 17χρονη κόρη του που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον στίβο

Tabloid Χτες
Ποια είναι η μεγάλη κόρη του πρώην δημάρχου Αθηναίων

Αλεξάνδρα Νίκα: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η αινιγματική δήλωση της Γκίλφοϊλ

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην κάμερα του Πρωινού