E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλιος Κρητικός: Η συγκινητική εξομολόγηση για το γιο που έφερε δάκρυα

Συγκινημένος και ο Πέτρος Πολυχρονίδης αγκάλιασε τον Στέλιο Κρητικό

Δημοσίευση 24/12/2019 | 11:51

Στέλιος Κρητικός: Η συγκινητική εξομολόγηση για το γιο που έφερε δάκρυα

Ένα συγκινητικό βίντεο που προβλήθηκε στον τελικό του Globetrotters έκανε βαρύ το κλίμα στην τελευταία συνάντηση όλων των παικτών με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Τα συγκινητικά λόγια για τον Μιχαήλ Άγγελο, η αποκάλυψη που έκανε ο Στέλιος Κρητικός, αλλά και η σχέση που έχουν μεταξύ τους σαν πατέρας με γιο, έκανε την Αντελίνα Βαρθακούρη να “λυγίσει”, ενώ συναισθηματικά φορτισμένος ήταν και ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Κάτι που δεν ξέρει κανείς είναι ότι πριν ξεκινήσει το Globetrotters πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ο Μιχαήλ Άγγελος είχε σαν όνειρο να γίνει αλεξιπτωτιστής, το πέτυχε, πέρασε. Είχε κάνει δύο άλματα και του είχε μείνει το τρίτο για να πάρει την πουλάδα, που ήταν το όνειρό του.

Ο Μιχαήλ Άγγελος, όταν έμαθε το πρόβλημα, πήρε αναβολή για να είναι δίπλα μου. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανε για μένα. Έχω το πιο γενναιόδωρο παιδί στον κόσμο, το πιο σεβαστικό, το πιο καλό και ξέρει πάρα πολύ καλά ότι για πάρτη του μπορώ να δώσω και τη ζωή μου. Και για όλα μου τα παιδιά. Σε αγαπώ», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

«Μετά από κάποιες αλλαγές στις οικογενειακές συνήθειες, δεν είχα την ευκαιρία να έχω κάθε μέρα τον μπαμπά μέσα στα πόδια μου, να τον ζω κάθε μέρα. Οπότε, το ταξίδι αυτό μου χάρισε 45 μέρες τον πατέρα μου, να τον μάθω ακόμα παραπάνω, να τον γνωρίσω καλύτερα και το πιο σημαντικό να τον αγαπήσω ακόμα περισσότερο», είπε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

«Σαν μαμά το βλέπω από άλλη μεριά. Όταν βλέπω έναν τέτοιο μπαμπά κι επειδή αν με τον Χάρη έχω αυτή την αγάπη και αυτό το δέσιμο, εκτός από την αγάπη μας, είναι το πόσο καλός πατέρας είναι. Και αυτό είναι κάτι που πάντα μέσα μου με συγκινεί. Βλέποντας τώρα τον Στέλιο και τον Μιχαήλ και το γεγονός ότι έχουν αυτή τη σχέση, όντας ο Στέλιος χωρισμένος με τη μαμά, δεν ξέρω, μέσα μου… πολλά συγχαρητήρια. Μπράβο!», είπε δακρυσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Προχτές
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.