E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν

Η συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ

Δημοσίευση 20/12/2019 | 18:18

Γιώργος Λιάγκας: Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν

Ο Γιώργος Λιάγκας, απόψε το βράδυ στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark στον ΣΚΑΪ, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, απαντά για όλα. Όπως είναι αναμενόμενο, ο παρουσιαστής αναφέρεται και στο θέμα που προέκυψε από τον σχολιασμό που έγινε στην εκπομπή του για το περιστατικό με την φοιτήτρια που δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Στο απόσπασμα που εξασφάλισε αποκλειστικά το zappIT, ο Γιώργος Λιάγκας λέει τα εξής: “Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό”.

“Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social 22.11.2025
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social 22.11.2025
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid 22.11.2025
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα Χτες
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz Χτες
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια