E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν

Η συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ

Δημοσίευση 20/12/2019 | 18:18

Γιώργος Λιάγκας: Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν

Ο Γιώργος Λιάγκας, απόψε το βράδυ στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark στον ΣΚΑΪ, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, απαντά για όλα. Όπως είναι αναμενόμενο, ο παρουσιαστής αναφέρεται και στο θέμα που προέκυψε από τον σχολιασμό που έγινε στην εκπομπή του για το περιστατικό με την φοιτήτρια που δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Στο απόσπασμα που εξασφάλισε αποκλειστικά το zappIT, ο Γιώργος Λιάγκας λέει τα εξής: “Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας. Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών, είναι απόλυτα ειλικρινές αυτό που σου λέω.

Όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό”.

“Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»