E-Daily

Jim Kush: Ο Αλβανός ράπερ που κάνει τις καλύτερες παρωδίες ελληνικών τραγουδιών

Θα ρίξετε απίστευτο γέλιο με τα βίντεο του και τους στίχους του

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

17/12/2019 | 00:04

Το hit του καλοκαιριού ανήκει σε Λαρισαίο και μάλιστα τα γυρίσματα του video clip έγιναν στη Λάρισα. Ο λόγος για τον Jim Kush (Δημήτρη Κουσιόβα) και για το τραγούδι «Είμαι ένας άλλος» (Parody) που αριθμεί στο YouTube 3.3 εκατ. προβολές, αλλά και το parody του ΜΑΜΑ, με τις σχεδόν 2 εκατ. προβολές.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, και έλκει την καταγωγή του από την Αλβανία. Μέσω του συγκεκριμένου τραγουδιού εκτός από το γεγονός ότι θέλησε να διακωμωδήσει μια κατάσταση θέλησε συγχρόνως να δείξει ότι «δεν έχει σημασία η εθνικότητα, όταν το νόημα είναι ίδιο σε όλες τις γλώσσες», όπως δηλώνει στο 6 Days για να προσθέσει «δεν είμαστε διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας γιατί μπορεί να καταγόμαστε από μια άλλη χώρα, είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ μας, είμαστε το ίδιο. Αν εγώ τα πήγα καλά κάνοντας αυτό το τραγούδι δεν με κάνει διαφορετικό από κάποιον άλλον που μπορεί να είναι καλύτερος σε κάτι άλλο».

Στην ερώτηση αν υπήρξαν στιγμές που να βίωσε τον ρατσισμό λέει ότι «και αν υπήρξαν τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχει σημασία. Μπορεί να κοιτάζω κακές συμπεριφορές των συνανθρώπων μας αλλά φροντίζω να εστιάζω στα καλά τους στοιχεία».

Στην ολοκλήρωση του τραγουδιού και του video clip συμμετείχαν οι φίλοι του Αφεσλάρη Γιάννης και Kevin Lushka.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, αν συνεχίσω έτσι σε λίγα χρόνια θα φράξουν όλα»

Tabloid 05.12.2025
Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τα κιλά του, την οποία χαρακτηρίζει ασθένεια, προχώρησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Κιμ Κατράλ: Η Σαμάνθα του «Sex And The City» παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Tabloid 05.12.2025
Η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City», Κιμ Κατράλ, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά σε μια ultra-secret τελετή στο Λονδίνο!