E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με κατέστρεψε το `Είσαι το ταίρι μου`»

Ο γνωστός ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 13/12/2019 | 13:41

«Με κατέστρεψε το `Είσαι το ταίρι μου`»

Η σειρά Είσαι το ταίρι μου είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Αλέκος Συσσοβίτης, ένας από τους πρωταγωνιστές της βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης.

Ο γνωστός ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες με το παράπονό του για την πορεία του χαρακτήρα του στη σειρά, κάτι που θεώρησε λάθος.

“Από το Είσαι το ταίρι μου μου έμεινε πίκρα για το πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου, έχασε τη δυναμική του. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα. Έγινε μεταστροφή, πήγε αλλού η προσοχή, δεν ξέρω τι και πως, αλλά από κάποια στιγμή και μετά ένιωσα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων κι όχι αυτός που πραγματικά κινούσε τα νήματα.

Το ανέφερα στον σεναριογράφο και μου είπε ότι “μάλλον είναι η δική σου η ματιά, εγώ δεν το είδα έτσι και ο κόσμος δεν το είδε έτσι”, είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

"Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, έλα να παίξεις σε μια ταινία. Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα.

Βεβαίως και με θύμωσε αυτό γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω”.

“Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και γω αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς” ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δωροθέα Μερκούρη: «Για να φάει άντρας ζεστό φαΐ από μένα, πρέπει να κάνει άλματα»

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως υπάρχει και έχει βιώσει τον ρατσισμό απέναντι στη γυναικεία ομορφιά

Η μάχη της Delta Goodrem με τον καρκίνο στα 18 της και η ζωή μετά

E-Daily 3.Left 19.05.2026
Η ποπ σταρ που θαυμάσαμε και στη Eurovision έχει μια μακρά ιστορία

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο διερμηνέας του BBC με το Ferto στον τελικό της Eurovision: «Πώς τον ψηφίζω;» έγραψαν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δώδεκα βαθμοί μου πάνε σε εκείνον, ήταν ένα από τα σχόλια που έγιναν στα social media

Η χορεύτρια Νάντια Φοντάνα στο γηροκομείο μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης αποκάλυψε την κατάστασή της - στο ίδιο γηροκομείο βρίσκεται και η Μαίρη Λίντα

Κρίσιμες ώρες για τη Γωγώ Μαστροκώστα στον Ευαγγελισμό – Δίνει ακόμα μια γενναία μάχη

E-Daily 3.Left Χτες
Η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες

To πιο hot ζευγάρι στο Hollywood; Εθεάθησαν με μαγιό στη Χαβάη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού σε απομονωμένη παραλία

Σίντνεϊ Σουίνι: Χωρίς ρούχα και τυλιγμένη με πύθωνα στο νέο επεισόδιο του Euphoria

E-Daily 3.Left Χτες
Πρόσφατα η 28χρονη ηθοποιός προκάλεσε αντιδράσεις με τις τολμηρές της σκηνές στη σειρά

Akylas: Η συγκινητική ανάρτηση με τη μητέρα του και το μήνυμα προς όλους τους γονείς

E-Daily 3.Left Χτες
«Εύχομαι κανένα παιδί να μη φοβάται να ονειρεύεται», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2026

Μπέλα Μέρφι: Η πανέμορφη 24χρονη κόρη του Έντι Μέρφι κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

E-Daily 3.Left Χτες
Η υποκριτική, η σχέση με τον πατέρα της, Έντι Μέρφι και οι συμβουλές που κρατά από εκείνον

Ποιος πλήρωσε 9 εκατ. δολάρια για δείπνο με Γουόρεν Μπάφετ και Στεφ Κάρι;

E-Daily 3.Left Χτες
Αγνωστος πλειοδότης συμφώνησε να καταβάλει αστρονομικό ποσό για λίγες ώρες στο ίδιο τραπέζι με τον θρυλικό επενδυτή και τον σταρ του NBA.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.