E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στα μαχαίρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και Σίσσυ Χρηστίδου

Οι μπηχτές της μιας για την άλλη

Δημοσίευση 9/12/2019 | 12:34

Στα μαχαίρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και Σίσσυ Χρηστίδου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τα βάζει με τον Alpha για το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζει τις δηλώσεις της και το Πρωινό διχάζεται. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο, έχει συγκεκριμένη άποψη και όσα είπε στον αέρα -κυρίως για τη Σίσσυ Χρηστίδου- δεν περνούν απαρατήρητα.

“Στα μισά συμφωνώ, ότι όντως αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το είπαμε, τέλος. Αλλά, φυσικά ένας άνθρωπος του κύρους, της πορείας και της εμπειρίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχει χρέος να βγει να πει αυτό που νιώθει για τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες έπαψε μια συνεργασία με τον Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έχει συνηθίσει να λέει τη γνώμη της και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει ποτέ σπάσει τα αβγά, οπότε πάλι συνεπής είναι σε αυτό που λέει. Ποτέ δεν έχει πει κάτι, νομίζω είναι από τις πρώτες φορές που τουλάχιστον λέει κάτι εδώ, αν λέει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη. Είπε ότι δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα κανάλι, όπως κι εκείνη δεν τα βάζει με κανέναν”, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης διαφώνησαν με τον Δημήτρη. “Έχει άποψη αλλά τη λέει με κομψό τρόπο”, τόνισαν. Εκείνος, όμως, επέμεινε λέγοντας: “Δεν την διατυπώνει την άποψή της, είναι όλα καλά κι όλα ωραία. Η Σίσσυ δεν βγήκε ποτέ να μας πει για τον ΑΝΤ1, βγήκε τώρα μετά από 10 χρόνια επειδή βγήκε η Γκαγκάκη να απαντήσει”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ο πόνος ήταν αδιανόητος, δεν με έπιανε τίποτα»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Ο παρουσιαστής μιλά για τα έντονα συμπτώματα που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός εργασίας

Dj Stephan για Τσαγκρινού και Κωνσταντάρα: «Είναι ελεύθερη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο, ανέφερε

Νικολέττα Ράλλη για πρώτη φορά: «Έχουμε χωρίσει με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αλλά συνεχίζουμε να μένουμε μαζί»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Τη Νικολέττα Ράλλη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου

Πάνος Μιχαλόπουλος: Επιβεβαιώνει την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Μου έκανε πρόταση και δέχτηκα»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Την είδηση πως πρόκειται -εκτός απροόπτου- να τον δούμε να επιστρέφει στη μικρή οθόνη επιβεβαίωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της: «Δεν το επιτρέπω, σας παρακαλώ πολύ»

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε η Αννα Δρούζα

Οι πόζες της Δούκισσας Νομικού με μαύρο μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Το μοντέλο μοιράστηκε καλοκαιρινά στιγμιότυπα

Σκιάθος: Παιχνιδιάρα φώκια εμφανίστηκε στο Παλιό Λιμανι και τράβηξε τα βλέμματα

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του νησιού του Παπαδιαμάντη στο γραφικό λιμάνι του νησιού

YFSF: Social media και κοινό υποκλίθηκαν στη Μαριλού Κατσαφάδου ‑ Το πιο κεφάτο act της βραδιάς

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η ερμηνεία της ξεσήκωσε το πλατό, ενώ στα social media τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

Απίθανο! Μεταμορφώθηκε σε Edith Piaf και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

E-Daily 3.Left 08.06.2026
«Δεν το περίμενα» – Η αντίδραση της Αφροδίτης Χατζημηνά μετά τη νίκη

Μοντέλο κατηγορεί εταιρεία μόδας ότι χρησιμοποίησε την εικόνα της για AI φωτογραφίες χωρίς άδεια

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Νέα διαμάχη με την Τεχνητή Νοημοσύνη στη μόδα: «Μετέτρεψαν τις φωτογραφίες μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου»