E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Τσίπρας‑Μπέτυ Μπαζιάνα: Σε σπάνια βραδινή έξοδο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύντροφό του βρέθηκαν στην Ακτή Πειραιώς

Δημοσίευση 6/12/2019 | 16:59

Αλέξης Τσίπρας‑Μπέτυ Μπαζιάνα: Σε σπάνια βραδινή έξοδο

Σπάνια βραδινή έξοδο και μάλιστα σε μουσική σκηνή της Αθήνας έκαναν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύντροφό του βρέθηκαν στην Ακτή Πειραιώς προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ερμηνείες ενός από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες που δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Μάλαμα.

Το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή με casual ντύσιμο, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιλέγει τζιν και αθλητικά παπούτσια για τη συγκεκριμένη έξοδό του και την Μπέτυ Μπαζιάνα να κλέβει τις εντυπώσεις με το rock αλλά πάντα σικ styling που είχε επιλέξει.

Συγκεκριμένα φορούσε δερμάτινη φούστα και δερμάτινο σακάκι το οποίο είχε συνδυάσει με lingerie top και κλασικές μαύρες γόβες. Ήταν πολύ απλά ντυμένη και είχε επιλέξει μόνο ένα έντονο -σε χρώμα- κραγιόν για το μακιγιάζ της.

Οι δυο τους επέλεξαν να πιουν κόκκινο κρασί καθώς απολάμβαναν το πρόγραμμα της μουσικής σκηνής στην οδό Πειραιώς ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς μιλούσαν και κατά διαστήματα γελούσαν, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά.

Δείτε τους, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί στην gallery

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»

Χρήστος Μάστορας για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι θαυμάστριά μου και είμαι θαυμαστής της»

Celebrity Stories 16.02.2026
Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε στον Εθνικό τελικό της Eurovision και η εμφάνισή του έκανε το κοινό, τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους να χορεύουν και να τραγουδάνε στο ρυθμό του, αφού ήταν καταπληκτικός φωνητικά και σκηνικά.

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας