E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει πώς είναι η νέα της ζωή

Ενδιαφέρεται να γυρίσει στο θέατρο

Δημοσίευση 4/12/2019 | 12:57

H Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει πώς είναι η νέα της ζωή

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Τζίνα Αλιμόνου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγο της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών, τα σπίτια, αλλά και την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Προσωπική ζωή

Όσον αφορά μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε: «Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις. Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών».

Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της

«Ονειρεύεσαι να έχεις μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγο σου;» ρώτησε η δημοσιογράφος την Τζίνα Αλιμόνου και εκείνη απάντησε: «Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ότι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι».

Η επιστροφή στην υποκριτική

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο αλλά είμαι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνω» κατέληξε, στη συνέντευξη της, η Τζίνα Αλιμόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων