E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει πώς είναι η νέα της ζωή

Ενδιαφέρεται να γυρίσει στο θέατρο

Δημοσίευση 4/12/2019 | 12:57

H Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει πώς είναι η νέα της ζωή

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Τζίνα Αλιμόνου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγο της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών, τα σπίτια, αλλά και την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Προσωπική ζωή

Όσον αφορά μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε: «Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις. Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών».

Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της

«Ονειρεύεσαι να έχεις μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγο σου;» ρώτησε η δημοσιογράφος την Τζίνα Αλιμόνου και εκείνη απάντησε: «Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ότι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι».

Η επιστροφή στην υποκριτική

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο αλλά είμαι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνω» κατέληξε, στη συνέντευξη της, η Τζίνα Αλιμόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Tabloid 03.04.2026
Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

Secret Lives of Mormon Wives: Πόσα σκάνδαλα μπορεί να αντέξει ένα reality show;

Celebrity Stories 03.04.2026
Στο επίκεντρο βρίσκεται μονίμως η κοινότητα του MomTok

Βερύκιος: «Αγριο χώσιμο» σε Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Star

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid Χτες
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid Χτες
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα Χτες
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social Χτες
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid Χτες
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid Χτες
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη