E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Brad Pitt αποκάλυψε τι δεν έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια

Σε συνέντευξη που πήρε από τον Anthony Hopkins

Δημοσίευση 3/12/2019 | 20:38

Ο Brad Pitt αποκάλυψε τι δεν έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια

Ο Brad Pitt πήρε συνέντευξη από τον Anthony Hopkins για το περιοδικό Interview όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς επανασυνδέεται με τα συναισθήματά του ενώ μεγαλώνει. 

Όταν ο Anthony Hopkins τον ρώτησε αν κλαίει συχνά, ο 55χρονος ηθοποιός απάντησε: «Είμαι αρκετά διάσημος για το ό,τι δεν κλαίω. Έχω να κλάψω περίπου 20 χρόνια».   

Ωστόσο πρόσθεσε πως μεγαλώνοντας, έχει διαπιστώσει πως επηρεάζεται ολοένα και περισσότερο συναισθηματικά από όσα συμβαίνουν γύρω του. «Πλέον βλέπω τον εαυτό μου, σε αυτή τη φάση, να συγκινούμαι πιο πολύ, να συγκινούμαι από τα παιδιά μου, τους φίλους μου, από ειδήσεις. Απλώς συγκινούμαι», είπε ο ίδιος.   

Ο Brad Pitt σημείωσε στη συνέχεια πως θεωρεί ότι είναι καλό που επανασυνδέεται με τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Δεν ξέρω πού θα πάει, αλλά νομίζω πως είναι καλό σημάδι».   

Μετά την παραδοχή του, ο Anthony Hopkins έσπευσε να του πει πως με τον καιρό θα πρέπει να περιμένεις περισσότερες συγκινητικές στιγμές. Ο 81χρονος ηθοποιός, που αποκάλυψε πως ο ίδιος κλαίει με το παραμικρό, είπε χαρακτηριστικά: «Θα δεις μεγαλώνοντας ότι απλώς θες να κλαις. Δεν έχει καν να κάνει με θρήνο, έχει να κάνει με το μεγαλείο της ζωής».   

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Brad Pitt εξομολογήθηκε επίσης στον Anthony Hopkins πως ακόμη «παλεύει» με «τις ευθύνες», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοεί. «Συνειδητοποιώ, ως πράξη συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για τις επιλογές που έκανα και για τις οποίες δεν είμαι περήφανος, πως πλέον εκτιμώ αυτά τα λοξοδρομήματα επειδή οδήγησαν σε λίγη σοφία, που οδήγησε σε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο. Πάντα δίναμε μεγάλη σημασία στο λάθος, όμως η επόμενη κίνηση, αυτό που κάνεις μετά το λάθος, είναι εκείνο που ορίζει στην πραγματικότητα έναν άνθρωπο», κατέληξε ο Brad Pitt. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της