E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεαρή βγαίνει μόνο με πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες αλλά με έναν όρο

Με καριέρα και οικονομικά ευκατάστατοι της προσφέρουν όλα όσα έχει ονειρευτεί

Δημοσίευση 29/11/2019 | 08:46

Νεαρή βγαίνει μόνο με πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες αλλά με έναν όρο

Η 23χρονη Anastasia Robertson από το Μάνστεστερ βγαίνει με ραντεβού της με ηλικιωμένους, καλοστεκούμενους και πλούσιους άνδρες με αντάλλαγμα ακριβά δώρα και πολυτελείς διακοπές και παραδέχεται ότι χάρη στη γενναιοδωρία τους κατάφερε να καλύψει όλα τα όνειρα που είχε στη λίστα της.

Η νεαρή κοπέλα συνηθίζει να βγαίνει με μεγαλύτερους άνδρες για λεφτά ή δώρα. Πριν από δύο χρόνια γράφτηκε σε σάιτ γνωριμιών με συμφωνία και έκτοτε έχει γνωρίσει αρκετούς άνδρες που απλώς επιζητούσαν λίγη συντροφιά.

Είναι άνδρες με καριέρα και οικονομικά ευκατάστατοι που της προσφέρουν όλα όσα έχει ονειρευτεί. Νύχτες σε πανάκριβα ξενοδοχεία, κοσμήματα, ρούχα, τσάντες, διακοπές σε πολυτελή θέρετρα...

Βάζει όμως κι έναν όρο. Πριν βγει ραντεβού μαζί τους τους υποχρεώνει να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό επιβεβαιώνοντας ότι η επαφή τους είναι καθαρά πλατωνική και δεν θέλουν κάτι περισσότερο από εκείνη, όπως για παράδειγμα σeξ. Τα ραντεβού της είναι από 30 έως 50 ετών αλλά έχει βγει και με άνδρες άνω των 70.

Η κοινωνική λειτουργός που βγάζει 16.000 λίρες το χρόνο από τη δουλειά της, κερδίζει πολλά περισσότερα από τα ραντεβού της απ' ό,τι απλώς δώρα και χρήματα. Το 2016 αγόρασε ένα σπίτι με τέσσερις κρεβατοκάμαρες ενώ εξήγησε ότι μερικοί από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνει είναι σαν μέντορες για εκείνη. Βλέπει τα ραντεβού της σαν περιπέτειες.

«Ο πιο μεγάλος άνδρας με τον οποίο έχω βγει ήταν γύρω στα 50 αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενη να βγαίνω με άνδρες ακόμη και 70 χρονών. Ακόμη και αν είναι αρκετά ηλικιωμένοι που θα μπορούσαν να είναι και παππούδες μου, είναι εντελώς πλατωνικό και είναι μια καλή εμπειρία με την ενδιαφέρουσα συζήτηση. Οι νεότεροι άνδρες είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμοι και οικονομικά ασταθείς. Ακόμη και αν δεν έχω επαφή με έναν ηλικιωμένο, τουλάχιστον αποκτώ μια εμπειρία και γνωρίζω και έναν νέο άνθρωπο. Ο ηλικιωμένος άνδρας κερδίζει περισσότερα απ' όσα μπορεί να ξοδέψει και προτιμά να παίξει στο πεδίο παρά να απαιτήσει δέσμευση και εγώ αισθάνομαι το ίδιο» λέει στην Daily Mail.

Η 23χρονη είχε γνωρίσει και πρώην σύντροφό της μέσω του συγκεκριμένου σάιτ.

«Ήταν γύρω στα 30 και πολύ μικρός για να έχει αυτόν τον ρόλο. Αρχίσαμε να μιλάμε διαδικτυακά και αμέσως είχαμε καλή επικοινωνία. Μου είπε ότι δούλευε ως μουσικός στην Ισπανία και μου πρότεινε να μου πληρώσει το εισιτήριο να πάω. Ξέρω ότι ακούγεται επικίνδυνο να πας σε ξένη χώρα να συναντήσεις έναν άγνωστο αλλά μερικές φορές απλώς πρέπει να πάρεις το ρίσκο. Όταν έφθασα στην Ισπανία, αν είχαμε ήδη υπογράψει το συμφωνητικό, άρχισε να μου αρέσει και το ίδιο κι εκείνος οπότε αποφασίσουμε να κάνουμε σχέση. Δεν είναι κακό να κοιμάσαι με τον άνδρα αυτόν που βγαίνεις αλλά προσωπικά δεν θέλω να χάσω την ηθική μου και δεν θέλω να το κάνω. Επειδή όμως το κάναμε επίσημο κοιμόμασταν και μαζί και σταμάτησα να βγαίνω με άλλους εκείνο το διάστημα» εξομολογήθηκε.

Η σχέση τους τελείωσε λίγο καιρό μετά, γιατί εκείνος έκρυβε από τους φίλους του τον τρόπο που γνωρίστηκαν και αυτό ήταν κάτι που την ενόχλησε.

Η κοπέλα δεν λέει όχι σε ένα νέο έρωτα και ελπίζει να τον βρει ακόμη και μέσω του σάιτ γνωριμιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Αυτή είναι η μοναδική Αγγλίδα που θα στηρίξει την Αργεντινή στον μεγάλο ημιτελικό

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αγγλίδα που θα φορά τη φανέλα της Αργεντινής, σε ένα ιστορικό ματς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0

Η πανέμορφη κόρη του Ακη Σακελλαρίου, Σμαράγδα, έχει απίστευτο στυλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Δεν γίνεται να μην την προσέξεις

Η Κάιλι Τζένερ «βάζει φωτιά» ποζάροντας με ασημί μπικίνι

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer μοιράστηκε με τους θαυμαστές της σέξι στιγμιότυπα

Διάσημος ηθοποιός ανέβασε βίντεο για να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι τον παρακολουθούν – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Αφού δημοσίευσε ανησυχητικά βίντεο στο TikTok, ο Τζέιμς Φράνκο έφερε στο φως ασπρόμαυρο υλικό που δείχνει πλάσμα στους θάμνους

Αλβανία: Η Ντούα Λίπα στηρίζει τις αντιδράσεις για το τουριστικό συγκρότημα της οικογένειας Τραμπ

E-Daily 3.Left Χτες
«Αυτό που με ανησυχεί πραγματικά, είναι η αρχή σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση μπόρεσε απλά να τροποποιήσει τον νόμο για να παρακάμψει τις περιβαλλοντικές προστασίες χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση»