E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καφέ της Χαράς»: Η Βάλια δικηγόρος και ο Μανωλάκης αρραβωνιασμένος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Δημοσίευση 27/11/2019 | 20:29

«Καφέ της Χαράς»: Η Βάλια δικηγόρος και ο Μανωλάκης αρραβωνιασμένος

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Χάρης Ρώμας είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την μεγάλη επιστροφή ενός από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του ως σεναριογράφου στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, σήμερα, έρχεται η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή.

«Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει 15 χρόνια μετά το φινάλε και σε αυτό θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές του χωριού που τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης, αλλά και νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Βίντεο: Που αφήσαμε το «Καφέ της Χαράς»

Στα τελευταία επεισόδια το μοντέρνο «καφέ της Χαράς» παραδίδεται στις φλόγες σε ένα περιστατικό που έχει όλες τις ενδείξεις ενός εμπρησμού. Ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Χαρά (Ρένια Λουϊζίδου) συνειδητοποιεί πως η σχέση της με τον οπισθοδρομικό Περίανδρο (Χάρη Ρώμα) δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά. Έτσι, βάζει τα πράγματά της στο αυτοκίνητό της, παίρνει και την κόρη της Βάλια και φεύγει από το Κολοκοτρωνίτσι, με τον δήμαρχο να τρέχει πίσω της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την σταματήσει.

Το «Καφέ της Χαράς» στο 2020

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) έχει μεγαλώσει και είναι μια δικηγόρος. Η κόρη της Χαράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.

Εκεί, συναντά το δημαρχόπουλο, τον γιο του Περίανδρου, Μανωλάκη (Πάρις Σκαρτσολιάς), ο οποίος έχει μεγαλώσει και όλοι τον αποκαλούν φυσικά Μάνο. Ο παιδικός έρωτας της Βάλιας και του Μάνου στο «Καφέ της Χαράς» θα αναζωπυρωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Στον έρωτα αυτό εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Άλλωστε, όσο η Βάλια λείπει στην Αθήνα, ο Μάνος αρραβωνιάζεται με μια άλλη γυναίκα.

Η Χαρά μπορεί να θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Η νέα γυναικεία παρουσία στο «Καφέ της Χαράς»

Άλλο ένα πρόσωπο που έχει ακουστεί εδώ και καιρό ανάμεσα στο καστ της σειράς «Το Καφέ Της Χαράς» είναι η Ζέτα Δούκα. Μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New beginnings... Stay tuned! #kafetisxaras #15yearslater #tvseries #coming @ant1tv 👗 @nikolpanagiotou 💄 @lena88kar 💇‍♀️ #litsakotseli 📸 @dimbak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, ο ρόλος της Ρένιας Λουιζίδου στα νέα επεισόδια της σειράς παραμένει πρωταγωνιστικός. Ωστόσο, καθώς την περασμένη σεζόν η ηθοποιός βρισκόταν στο σίριαλ «Το Σόι Σου», συμφωνήθηκε να συμμετέχει σε ορισμένα μόνο επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το «Καφέ της Χαράς» της νέας εποχής αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα χρονιά. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε το πρώτο επεισόδιο μέσα στις γιορτές και λίγο πριν μπει η Νέα Χρονιά. Άλλωστε, η σειρά έρχεται να σηματοδοτήσει και τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις τηλεοπτικές συχνότητες της χώρας την Πρωτοχρονιά του 1990.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η πολυθρόνα ήταν σαφώς ψηλότερη»: Χαμός για το viral βίντεο Τραμπ‑Σι

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη διαφορά... ύψους

Δήμητρα Παπαδήμα: Νομίζω ότι δεν με έχει ερωτευτεί κανένας άντρας στη ζωή μου

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Με έχουν καψουρευτεί, μεγάλη διαφορά, υποστήριξε η ηθοποιός

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Ναταλία Γερμανού: Έχω κουραστεί να με ρωτάνε τι με τραβούσε στους νεότερους άντρες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ευγένεια και το γλυκό βλέμμα θα με σκλαβώσουν σε έναν άντρα, σχολίασε η παρουσιάστρια

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν και ο Ντίλαν Σπράους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη επιβεβαίωσε την είδηση περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της και ηθοποιός

Akylas για Eurovision 2026: «Φοβάμαι μήπως μια θέση εκτός της πρώτης απογοητεύσει τον κόσμο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πίεση των προγνωστικών και ο φόβος της ήττας

Eurovision 2026: «Πνίξε με» ‑ Αντιδράσεις με την συμμετοχή της Ρουμανίας περί «BDSM» αισθητικής

Tabloid Χτες
«Νιώθω ταυτόχρονα γοητευμένος και τρομαγμένος» - «Βροχή» τα σχόλια για την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision