E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Στο Λονδίνο πληρωνόμουν για να κάνω έρωtα, μια μέρα απλά το σταμάτησα»

«Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά εύκολα γίνομαι αλήτης»

Δημοσίευση 21/11/2019 | 08:40

«Στο Λονδίνο πληρωνόμουν για να κάνω έρωtα, μια μέρα απλά το σταμάτησα»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια.


Πώς αντέδρασε μια φοβισμένη κοινωνία, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα. Αποκάλυψε διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του και αναφέρθηκε στη μοναχή αδελφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται για εκείνον ώστε να μπει στο… σωστό δρόμο.

«Όταν έχεις καλή σeξουαλική ζωή, δεν έχεις νεύρα και αρνητική διάθεση. Είμαι ευγενικός άνθρωπος, αλλά εύκολα γίνομαι αλήτης. Η αδερφή μου είναι ηγουμένη και την ευχαριστώ που προσεύχεται για μένα.


Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που κάνω, αλλά μου είπε ότι αν ήταν ομοφυλόφιλος θα έκανε τα ίδια. Στο Λονδίνο για μια περίοδο ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω σeξ. Μια μέρα απλά το σταμάτησα. Είχα δηλώσει με χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες.


Στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν πρέπει να μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι μια γενναία και συγκινητική προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social 30.06.2026
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid 30.06.2026
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

Social 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

Social 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

Tabloid 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.