E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Γιατί δεν συνέχισε στη «Βερβερίτσα» με τον Νίκο Μουτσινά;

«Ο Νίκος άλλαξε γνώμη πέρσι δυο, τρεις φορές»

Δημοσίευση 19/11/2019 | 19:43

Μαρία Σολωμού: Γιατί δεν συνέχισε στη «Βερβερίτσα» με τον Νίκο Μουτσινά;

Την Μαρία Σολωμού είδαμε, το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή “Ελένη” σαν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. H όμορφη ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την επιλογή της να μη βρίσκεται για δεύτερη φορά θεατρικά με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά στην επανάληψη της επιτυχημένης “Βερβερίτσας” του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Μαρία Σολωμού, δεν συνέβη βεβαίως τίποτα ανάμεσα στη σχέση της με τον αγαπημένο της Νίκο.

“Όταν ένα έργο πάει δεύτερη χρονιά λες, ευτυχώς Παναγία μου γλίτωσα τις πρόβες. Έχει όλο το άλλο κομμάτι, βέβαια, της επανάληψης που από ένα σημείο και μετά είναι λίγο κουραστικό. Στην προκειμένη περίπτωση, θα πω πως, με τον Νίκο περάσαμε ένα μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι μαγικό. Πως κόλλησαν όλα τα πράγματα γιατί είχαμε πολύ καλή διάθεση. Διάθεση διακοπών και δουλειάς συγχρόνως” ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

“Το θέμα, όμως, ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά, ότι από τη στιγμή που θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη πέρσι δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή μου λέει, “Μαρία, έχω αγχωθεί και φοβάμαι πως μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που ζω, δεν θα το κάνω και θα μείνεις χωρίς δουλειά”. Μου είπε, οπότε, να κλείσω και αν το κάνει… δεν πειράζει. “Δεν θα είσαι, εσύ βαριόσουν κιόλας” και είχε και δίκιο” πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

“Κάπως έτσι έγινε. Δεν στεναχωρήθηκα. Βλέπω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο” συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid 02.03.2026
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid 02.03.2026
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid 02.03.2026
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid 02.03.2026
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ

Γέννησε η Βίκυ Παπαδοπούλου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θάνος Τοκάκης

Tabloid 02.03.2026
Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, καθώς, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ακύλας: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Ferto»

Eurovision 02.03.2026
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει

O ξανθός τραγουδιστής που προκάλεσε σκάνδαλο μεταξύ της Hilary Duff και Lindsay Lohan

Celebrity Stories 02.03.2026
Δύο πασίγνωστες σταρ, ένας ζεν πρώην και μια πρεμιέρα που έγινε σκάνδαλο

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid Χτες
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Marseaux: «Ισχύει ότι βρίσκομαι σε σχέση με αγόρι και είμαι ερωτευμένη»

Tabloid Χτες
Η Marseaux μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Κύμα» αρνητικών αντιδράσεων για influencer στο Ντουμπάι ‑ «Υποτίθεται πώς ήμασταν ασφαλείς εδώ»

Tabloid Χτες
Το βίντεο της Αυστραλής influencer Louise Starkey, εν μέσω των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή, που ξεσήκωσε αρνητικά σχόλια