E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τη νεογέννητη κόρη της

Η συγκινητική εξομολόγηση της

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 19/11/2019 | 14:42

H πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τη νεογέννητη κόρη της

Η Τζένη Μπότση έγινε μανούλα χθες Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε χθες το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,280 γρ. και έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια.

Τρισευτυχισμένος, βέβαια και ο μπαμπάς Αλέξανδρος Μιχαλάς ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της ηθοποιού κάθε στιγμή και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που η ίδια θέλησε να κρατήσει κρυφή.

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση έκανε τις πρώτες δηλώσεις της:

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις.

Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας «μωρό» και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου.

Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της».

Και τόνισε στο asist.gr: «Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί. Με την ενασχόλησή μου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ήξερα πόσο μεγάλη ευθύνη θα αναλάμβανα και ίσως γι’ αυτό και δίσταζα. Η συμπεριφορά του ήταν αυτή που με βοήθησε καθώς και δύο φίλων που τους το χρωστάω. Ήταν η στάση και τα λόγια, της φίλης μου Κατερίνας Βρανά καθώς και μία τρυφερή συγκινητική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο πέρσι μόλις είχα ολοκληρώσει τα 5.000 χιλιόμετρα την ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου, απροπό δεσμεύομαι ότι θα τρέξω και του χρόνου, που με έκαναν να το σκεφθώ και να ξαναπάρω την απόφαση.

Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, ήμουν ήρεμη και σαφώς πιο συνειδητοποιημένη. Μεγαλώνοντας μπορεί να έχεις λιγότερες αντοχές έχεις όμως περισσότερες γνώσεις. Ήξερα ότι δεν έχω να χάσω τίποτα, παρά μόνο να κερδίσω. Μέχρι την τελευταία στιγμή έτρεχα να τα προλάβω όλα: να φυτέψω χειμερινά φυτά στον κήπο, να έρθει ο ξυλουργός για κάποια ράφια, να φτιάξω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη συμβολή του Παύλου Σταματόπουλου, της Σοφίας Παυλίδου, Μέμου Μπεγνή οι οποίοι είναι «γκουρού» στο στόλισμα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τη νεογέννητη κορούλα της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.