E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρας ταξίδεψε 3.700 χιλιόμετρα για να ευχαριστήσει την δωρήτρια που του έσωσε την ζωή

Περίμενε τρία χρόνια για να την συναντήσει από κοντά

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 14/11/2019 | 00:37

Ανδρας ταξίδεψε 3.700 χιλιόμετρα για να ευχαριστήσει την δωρήτρια που του έσωσε την ζωή

Ένας συνταξιούχος συναντήθηκε με τη γυναίκα που του έσωσε τη ζωή μέσο της ανώνυμης δωρεάς βλαστικών κυττάρων - αφού ταξίδευσε 3.700 χιλιόμετρα για να την ευχαριστήσει αυτοπροσώπως.

Η Jackie Wray, 50 ετών, συνάντησε τον γενετικό "δίδυμο αδελφό" της Siegfried  το Σεπτέμβριο αφού πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια όπου επικοινωνούσαν ανώνυμα λόγω των νόμων που υπάρχουν γύρω από τις δωρεές βλαστοκυττάρων.

Ο Siggi, από το Hattersheim της Γερμανίας, διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Απρίλιο του 2015. Αφού η  θεραπεία αποδείχθηκε ανεπιτυχής, οι γιατροί είπαν στον Siggi ότι η καλύτερη του πιθανότητα επιβίωσης ήταν η δωρεά βλαστοκυττάρων από ένα άτομο με τον ίδιο τύπο ιστού.

Δυστυχώς, κανείς στην άμεση οικογένειά του δεν αποδείχθηκε συμβατός δότης, οπότε έπρεπε να στραφεί στο παγκόσμιο μητρώο για να βρει κάποιον πρόθυμο να βοηθήσει.

Ευτυχώς, μόλις έξι μήνες νωρίτερα, η γενετικά «δίδυμη» αδελφή του Jackie είχε υπογράψει με το φιλανθρωπικό ίδρυμα DKMS για το καρκίνο του αίματος με αποτέλεσμα να του προσφέρει τα βλαστοκύτταρα που του έσωσαν τη ζωή. 

Ο Siggi σώθηκε αλλά παρότι ήθελε να συναντήσει την γυναίκα που του προσέφερε μια νέα ζωή δεν μπορούσε λόγου του γεγονότος ότι το βρετανικό δίκαιο υπαγορεύει ότι τα δύο μέρη πρέπει να παραμείνουν ανώνυμοι τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Έτσι μετά από σχεδόν τρία χρόνια και αφού ταξίδεψε 3.700 χιλιόμετρα κατάφερε να την συναντήσει για πρώτη φορά και το video αυτής της συνάντησης έγινε viral σε μερικές ώρες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0

Η πανέμορφη κόρη του Ακη Σακελλαρίου, Σμαράγδα, έχει απίστευτο στυλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Δεν γίνεται να μην την προσέξεις

Η Κάιλι Τζένερ «βάζει φωτιά» ποζάροντας με ασημί μπικίνι

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer μοιράστηκε με τους θαυμαστές της σέξι στιγμιότυπα