E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Όταν δέχθηκα σeξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω»

«Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος. Με είδε ημίγuμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα»

Δημοσίευση 8/11/2019 | 11:16

«Όταν δέχθηκα σeξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη σeξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του και περιέγραψε τα όσα είχαν συμβεί.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος. Με είδε ημίγuμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα! Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα οπότε δεν ήθελα να μου πει, «στα έλεγα εγώ». Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα! Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέατρο ποτέ και του είπα να βρεθούμε. Τον είδα από κοντά και του είπα, «θα σε σκοτώσω». «Χίλια συγνώμη», μου είπε. Τότε έπαιζα στην Πεντάμορφη και το Τέρας και μου είπε, «είσαι ένας πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας! Είμαι στέρεος. Πολύ δύσκολα με τρομάζει πια κάτι. Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά και στην Θεσσαλονίκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!