E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λέντζας: Γιατί δε θέλει να μιλάει για τον Σάκης Τανιμανίδη;

Δεν απαντάει καν στις ερωτήσεις για αυτόν

Δημοσίευση 27/10/2019 | 12:17

Γιώργος Λέντζας: Γιατί δε θέλει να μιλάει για τον Σάκης Τανιμανίδη;

Πώς αντέδρασε σε ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη;

Για το World Party μίλησε ο Γιώργος Λέντζας, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι διατηρεί σχέσεις με τους παλιούς του συνεργάτες, αλλά όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν θέλησε να δώσει απάντηση.

Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;

Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο World Party ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το World Party έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, να ανδρωθώ.

Στεναχωριέμαι, ναι. Σκεφτόμουν βλακωδώς σαν παιδάκι ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά και εξελίσσεται. Τα βρίσκουμε και μεταξύ μας, οπότε για ποιο λόγο να διαταραχθεί; Αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση. Μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά αν η εξέλιξή μας περνά από διαφορετικά μονοπάτια νομοτελειακά διαλυόμαστε.

Διατηρείς σχέσεις με παλιούς συνεργάτες;

Ο Θοδωρής Πλακίδης, με τον οποίο ήμασταν στενοί συνεργάτες στο World Party, είναι μαζί μας και στο καινούργιο project, οπότε σε αυτό το κομμάτι τον θεωρώ τον Διόσκουρό μου. Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μια εξαιρετική σχέση, αλλά, επειδή εγώ έχω κατέβει στην Αθήνα, δεν συναντιόμαστε συχνά. Και με το δημιουργικό team έχω κρατήσει επαφές.

Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό

Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του