E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτό το μπουκάλι ουίσκι πωλήθηκε για 1,9 εκατ. δολάρια

Πέρυσι, μπουκάλι από την ίδια σειρά είχε σπάσει ξανά ρεκόρ, όταν πουλήθηκε για 1,2 εκατ. δολάρια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/10/2019 | 13:11

Αυτό το μπουκάλι ουίσκι πωλήθηκε για 1,9 εκατ. δολάρια

Πρόκειται για την πιο ακριβή φιάλη ουίσκι που έχει πουληθεί ποτέ, με το περιεχόμενό της να κοστίζει μια περιουσία. Πρόκειται για το μπουκάλι που πουλήθηκε έναντι 1,9 εκατ. δολαρίων, σε δημοπρασία του Sotheby’s, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ. Το μπουκάλι Macallan Fine and Rare, ουίσκι του 1926, είναι πλέον το πιο ακριβό μπουκάλι αλκοολούχου που έχει δημοπρατηθεί ποτέ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ένα τέτοιο ουίσκι γράφει ιστορία. Πέρυσι, μπουκάλι από την ίδια σειρά είχε σπάσει ξανά ρεκόρ, όταν πουλήθηκε για 1,2 εκατ. δολάρια, σε δημοπρασία του οίκου Christie’s, στο Λονδίνο. Αποσταγμένο το 1926, το μπουκάλι που έγραψε τώρα ιστορία είναι από το βαρέλι με τον αριθμό 263, από το οποίο προέκυψαν 40 φιάλες ουίσκι. Από αυτές, μόνο 14 επισημάνθηκαν ως Fine and Rare.

Σύμφωνα με υπολογισμούς του CNN, από το μπουκάλι «βγαίνουν» 45 "μίνι" σερβιρίσματα των 15 ml, κάτι που σημαίνει ότι κάθε ένα από αυτά κοστίζει 42.000 δολάρια. Και- αν ο νέος ιδιοκτήτης αποφασίσει να το ανοίξει- λογικά θα περιμένει μία ιδιαίτερα σπουδαία στιγμή για να το καταναλώσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.