E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συμβαίνει στον Λευκό Οίκο όταν ο Trump κάνει σeξ;

Τι συνέβαινε με το ζεύγος Obama

Δημοσίευση 20/10/2019 | 17:29

Τι συμβαίνει στον Λευκό Οίκο όταν ο Trump κάνει σeξ;

Είναι μια πληροφορία που θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς αυτή. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τον Donald Trump να κάνει σeξ. Δτστυχώς για όσους εργάζονται στο Λευκό Οίκο είναι κάτι που θα μάθουν αναπόφευκτα. Άλλωστε ο Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του ζουν εκεί οπότε κάποια στιγμή θα υπάρξουν και τέτοιες στιγμές.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr εκτός από τις Μυστικές Υπηρεσίας που έχουν στην Αμερική έχουν και το “μυστικό κώδικα” για όταν ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία έχουν ιδωτικές στιγμές. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο για τον Donald και την Melania Trump.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο Barack και η Michele Obama είχαν το δικό τους συνθηματικό όταν ζούσαν στο Λευκό Οίκο. Η φάση κλειδί ήταν “συζητούν το βοσνιακό πρόβλημα”. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι για τους Obamas είχαν και κωδικά ονόματα. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ήταν ο “Επαναστάτης” και η σύζυγός του η “Αναγέννηση”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Enjoy the holiday season with the ones you love. Michelle and I wish you a very Merry Christmas!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.

Ο Αργεντίνος σπίκερ που έγινε viral: Ξέσπασε μετά το 2‑1 του Μαρτίνεζ και φώναζε «αυτό είναι η Αργεντινή»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Πάμπλο Γκιράλτ έγινε διάσημος μετά το ξέσπασμα και τα... γαλλικά στην πρώτη από τις μεγάλες ανατροπές της Αργεντινής στο Μουντιάλ κόντρα στην Αίγυπτο

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού που ραγίζει καρδιές

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της