E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα άκουσε για τα καλά ο Τσίπρας: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή»

Η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά

Δημοσίευση 18/10/2019 | 07:56

Τα άκουσε για τα καλά ο Τσίπρας: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή»

Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία Γεωργία Μπιτάκου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τους επιτέθηκε φραστικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» είπε στον τέως πρωθυπουργό η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, πριν οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα τής ζητήσουν να απομακρυνθεί.

«Είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή»

Η Γεωργία Μπιτάκου πλησίασε τις θέσεις στις οποίες κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. «Α, κάτι σας λέει.

Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», σημείωσε η κυρία Μπιτάκου και συνέχισε κατηγορώντας τον ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.

«Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» είπε στον τέως πρωθυπουργό, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα, όπως και Έφη Αχτσιόγλου.

Η Γεωργία Μπιτάκου είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι χαρακτήριζε φασίστες όλους όσοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως γίνονταν συνεχώς προσαγωγές για τις διαμαρτυρίες.

«Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» είπε στον Αλέξη Τσίπρα η Γεωργία Μπιτάκου, την ώρα που η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να την απομακρύνει διακριτικά.

«Κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξολοθρευτής 2: Έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Γουίσερ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Γουίλιαμ Γουίσερ, συνσεναριογράφος του «Εξολοθρευτή 2» μαζί με τον Τζέιμς Κάμερον, πέθανε σε ηλικία 71 ετών

Θεσσαλονίκη: Ένταση στα δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον 18 προσαγωγές

Καύσωνας: Έκτακτη εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τις υψηλές θερμοκρασίες – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το υπουργείο Υγείας δίνει γενικές οδηγίες για τις μέρες που η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

Νέα ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: «Με εσένα θα ασχολούμαι;» είπε η Καρυστιανού στον Νίκο Πλακιά

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νωρίτερα υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε συνήγορο υπεράσπισης και τον Νίκο Πλακιά - Ο πρώτος κατήγγειλε ότι κατηγορούμενος δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δρόμο για το Champions League

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι

Ιράν: «Ούτε μια σταγόνα πετρελαίου ή φυσικού αερίου δεν θα περάσει από τα Στενά»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αμερικανικές δυνάμεις έπληξαν το Ιράν για ένατη συνεχόμενη ημέρα, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τη ναυσιπλοΐα μέσω των Στενών του Ορμούζ, αφού το Ιράν ανακοίνωσε ότι δύο πετρελαιοφόρα εξερράγησαν και ακινητοποιήθηκαν.

Ιαπωνία: Υπάλληλοι φορούν στολές αρκούδας για να εκπαιδεύσουν κατοίκους στην αντιμετώπισή τους

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι ασιατικές μαύρες αρκούδες εισβάλλουν σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κλείσει πάνω από 100 σχολεία και οι αρχές εκπαιδεύουν τους πολίτες στη χρήση όπλων.

Ο Νίκο Γουίλιαμς και η συγκινητική χειρονομία για τη μητέρα του μετά το Μουντιάλ – Η ιστορία που κρύβεται πίσω

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρέδωσε το μετάλλιό του στη μητέρα του, η οποία είχε διασχίσει τη Σαχάρα έγκυος για να φτάσει στην Ισπανία.

Αργεντινή: Συγκρούσεις με την αστυνομία μετά την ήττα της Εθνικής στους δρόμους του Μπουένος Αιρες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ξέσπασε επεισόδια με την αστυνομία

Ουκρανία: 400 drones έπληξαν την περιοχή της Μόσχας στη μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πάνω από 400 μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξαπέλυσε η Ουκρανία εναντίον της περιφέρειας της Μόσχας, με τις ρωσικές Αρχές να παραδέχονται ζημιές σε υποδομές και δύο τραυματίες.

Τραγικό ατύχημα στην Κόνιτσα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε σιδερένια κάγκελα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού με πυροσβέστες και ΕΚΑΒ στην Πουρνιά - οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.

Μητέρα σκότωσε άνδρα που βρήκε κάτω από το κρεβάτι της 13χρονης κόρης της – Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η 36χρονη από το Μέμφις πυροβόλησε τον 20χρονο αφού τον έδιωξε έξω από το σπίτι, με τη νομιμότητα της πράξης της να παραμένει αμφισβητούμενη.