E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκανα εξωσωματική κάθε τρεις μήνες, δεν θυμάμαι πόσες έχω κάνει συνολικά»

«Είχα εμμονή να κάνω παιδί κι έκανα συνέχεια εξωσωματικές»

Δημοσίευση 16/10/2019 | 09:17

«Έκανα εξωσωματική κάθε τρεις μήνες, δεν θυμάμαι πόσες έχω κάνει συνολικά»

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Μάρκου. Η πρώην βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τις αμέτρητες εξωσωματικές που έκανε σε μια εμμονική, όπως είπε χαρακτηριστικά, προσπάθεια να αποκτήσει δικό της παιδί.

Περιέγραψε τις δύσκολες ώρες μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια και δήλωσε μετανιωμένη που δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας πολλά χρόνια νωρίτερα. Τον περασμένο Μάιο ωστόσο, μετά από ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια, έγινε μητέρα υιοθετώντας ένα αγόρι 2,5 ετών το οποίο είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του.

«Στα 22 μου κατάλαβα ότι ήταν δύσκολο να μείνω έγκυος. Έκανα εξωσωματική κάθε τρεις μήνες, δεν θυμάμαι πόσες έχω κάνει συνολικά. Είχα εμμονή να κάνω παιδί κι έκανα συνέχεια εξωσωματικές. Όταν είδε ο σύζυγός μου πόσο επίπονη ήταν η εξωσωματική, μου πρότεινε να υιοθετήσουμε ένα παιδί.


Καμιά γυναίκα που μπαίνει στη διαδικασία της εξωσωματικής δεν σταματά να ελπίζει. Ένιωθα ότι έφταιγα εγώ που δεν μπορούσα να μείνω έγκυος. Όσο σφίγγει το χρονικό περιθώριο, τόσο χάνουμε οι γυναίκες το μέτρο των εξωσωματικών.


Μετάνιωσα για τις τόσες εξωσωματικές, έπρεπε να ξεκινήσω τη διαδικασία υιοθεσίας από τα 25 μου. Υπάρχουν κι άλλο τρόποι να γίνουμε γονείς και να νιώσουμε πλήρεις. Το πρώτο σαββατοκύριακο που φιλοξένησα το παιδί, είχα την ελπίδα ότι θα γίνει δικό μου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Μάρκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Ιρίνα Σάικ: Δείτε τις σέξι λήψεις που μοιράστηκε από τις καλοκαιρινές της διακοπές

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Το διάσημο μοντέλο δεν αποκάλυψε τον προορισμό του, αλλά μάγεψε τους θαυμαστές του με στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν.

Τάσος Ιορδανίδης: Αποστασιοποιηθήκαμε από τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσωπικούς λόγους πριν τις καταγγελίες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο κωμικός ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του ζευγαριού

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Τα σκουπίδια του γάμου τους εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες – Τιμή 25 δολάρια το κουτί

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Swifties θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ» λέει ο Τζάστιν Γκίνιακ, καλλιτέχνης από το Κουίνς

Ο Τζάστιν Τριντό εμφανίστηκε σε βίντεο της Κέιτι Πέρι και έγινε ένα με τους χορευτές της

E-Daily 3.Left Χτες
Ο πρώην Καναδός πρωθυπουργός άρχισε να χοροπηδά με την ομάδα της τραγουδίστριας υπό τους ήχους του «Watch it burn»

Η 65χρονη Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο: «Είναι 22, πείτε ό,τι θέλετε», έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Η κωμικός και ηθοποιός ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram με τον νεαρό να την κρατά από το χέρι

Οι πόζες της Ελένης Φουρέιρα με μπικίνι δίπλα σε πισίνα: Έτσι μοιάζει το «εκτός υπηρεσίας», έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο κενό της «Hybrid» περιοδείας της

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

E-Daily 3.Left Χτες
Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Η Κέλι Όσμπορν πόζαρε με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
«Σερβίροντας θάλασσα, ήλιο και καμία απολύτως συγγνώμη», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του μουσικού Όζι Όσμπορν