E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου»

Η ανατριχιαστική περιγραφή από την υπό έκδοση βιογραφία του

Δημοσίευση 15/10/2019 | 17:19

«Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου»

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, με αφορμή τη βιογραφία του που έχει επιμεληθεί η Σοφία Στεκουλέα και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα αφορά στις τελευταίες ώρες της μητέρας του.

«Έσκαψα το λάκκο με τα χέρια μου. Την βρήκα σε μία κλινική στην Κυψέλη να αργοπεθαίνει. Σκιά του εαυτού της. Δάκρυσε μόλις με είδε, προσπάθησε να μου χαμογελάσει. Έπεσα πάνω της κι ήθελα να χωθώ. Ένιωθα και πάλι τίποτα γιατί δεν μπορούσα να τη βοηθήσω. "Πάρε με παίδί μου από εδώ". Μόνο αυτό μου είπε και συνέχισε να με κοιτά μες τα μάτια, λες να με γνωρίσει, λες να με χορτάσει. Έκλαψα πάνω της κι έπειτα μάζεψα τα κόκκαλά της, την πήρα στα χέρια μου, την κράτησα μη και μου σπάσει, μη και την πονέσω. Την πήγα στο σπίτι που θεωρούσε σπίτι της, στην αδελφή μου, τη Ρόζα, στην Κηφισιά. Παρέμεινα δίπλα της να της κρατώ το χέρι, να την κοιτώ να κοιμάται. Ελάχιστες οι ώρες μας και σιωπηλές. Ο θάνατος δεν έχει λόγια.

Δεκαπενταύγουστος, 1995, στις 11 το βράδυ, έσβησε στην αγκαλιά μου. Άνοιξε τα μάτια της με κοίταξε και είπε: "Ποιος θα το πίστευε; Ο Ερρίκος" κι έπειτα μου χαμογέλασε, έγειρε το κεφάλι της στο στήθος μου κι έφυγε ήρεμη. Ποτέ δεν ξέχασα το χαμόγελό της εκείνο. Ποτέ δεν ξέχασα το βλέμμα της εκείνο. Ποτέ δεν ξέχασα τα τελευταία της λόγια. "Ποιος θα το πίστευε; Ο Ερρίκος". Πόσες ερμηνείες έχω δώσει από ποτέ» γράφει στο βιβλίο του το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής.

Ερρίκος Πετιλόν: «Έθαψα τη μάνα μου με τα χέρια μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τούνη: Τον Φεβρουάριο η συνέχεια της δίκης ‑ Θα προβληθεί το επίδικο βίντεο ‑ «Θέλω να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα»

Tabloid 23.01.2026
«Να μη βιώσει καμία γυναίκα ξανά κάτι τέτοιο», είπε η Ιωάννα Τούνη

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε