E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάστινγκ για το ελληνικό ποpνό: Βίντεο μέσα από την οντισιόν

Ατελείωτες ουρές από Έλληνες για μια θέση μπροστά στην κάμερα

Δημοσίευση 13/10/2019 | 11:00

Κάστινγκ για το ελληνικό ποpνό: Βίντεο μέσα από την οντισιόν

Ένα... εισιτήριο για την ελληνική εpωτική βιομηχανία, κυνήγησαν πριν από λίγες αρκετοί Έλληνες.

Άλλοι το είχαν ως όνειρο και επιχείρησαν να το κάνουν πραγματικότητα και άλλοι το είδαν ως λύση στα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 κατάφερε να βρεθεί σε μία από τις οντισιόν που έγιναν, καταγράφοντας το πως γινόταν η όλη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΓια πόσα χρήματα θα έπαιρνες μέρος σε ερωtική ταινία; 27/9/2019

Μάλιστα, στην κάμερα του καναλιού μίλησαν και κάποιοι από τους υποψήφιους πορνοστάρ, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή ενός 19χρονου, ο οποίος παραιτήθηκε από την δουλειά του, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο δάσκαλος του Δημοτικού και το κρίσιμο εικοσάλεπτο

«Ήρθε ένας δάσκαλος του Δημοτικού και τον έδιωξα. Του είπα ότι δεν γίνεται να κάνεις ποpνό και μετά να πηγαίνεις να διδάσκεις σε μικρά παιδιά. Η πρώτη φάση είναι αυτό το κάστινγκ γνωριμίας.

Η δεύτερη φάση είναι η πράξη. Τους λέμε ότι έχετε είκοσι λεπτά για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον άντρα. Οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από τους άντρες», είπε η Ελένη Χατζή.

«Ήθελα από μικρός να γίνω πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών και το κυνήγησα πολύ. Ο πατέρας μου και τα αδέρφια μου χάρηκαν που έγινα πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών», είπε ο Alex Fire ενώ η Ελένη Χατζή είπε πώς, όταν ασχολήθηκε με το επάγγελμα οι κοντινοί της άνθρωποι την έκριναν αρνητικά.

View this post on Instagram

@sugarbabestv #casting🔥🔥🔥

A post shared by takis (@takis_gun) on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.