E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

26χρονος πήρε Viagra και έμεινε ανίκανος

Δείτε τι συνέβη

Δημοσίευση 10/10/2019 | 16:32

26χρονος πήρε Viagra και έμεινε ανίκανος

Ένας άνδρας 26 ετών που πήρε Viagra λέει ότι είναι πλέον ανίκανος, μετά από χειρουργική επέμβαση στο μόριό του από γιατρούς που προσπαθούσαν να διορθώσουν την στύση του.

Ο Nat Thind, 26 ετών, αγόρασε Viagra τον Ιούνιο, έχοντας χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το φάρμακο αρκετές φορές χωρίς προβλήματα.

Αλλά ο ηλεκτρολόγος έσπευσε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όταν η στύση του δεν υποχωρούσε και είχε γίνει επίπονη, μια κατάσταση γνωστή ως πριαπισμός.

Ο κ. Thind, από το Havant, Hampshire, ισχυρίζεται ότι οι γιατροί δοκίμασαν αρκετές μεθόδους για να τον απαλλάξουν από την στύση του για τρεις ημέρες αλλά κανένας δεν λειτούργησε.

Τελικά, η χειρουργική επέμβαση με τη χρήση μιας λεπίδας για την αποστράγγιση του αίματος ήταν η μόνη επιλογή. Αλλά ο κ. Thind ισχυρίζεται ότι οι γιατροί «δεν ξέρουν πραγματικά τι κάνουν».

Η στύση του κ. Thind τελικά έφυγε φυσικά, αλλά έμεινε με πιθανή μόνιμη ζημιά.

Γράφοντας σε μια σελίδα του GoFundMe, ο κ. Thind είπε: «Τους επόμενους μήνες και μέσω της ομιλίας μου σε άλλους γιατρούς, διαπίστωσα ότι δεν ήξεραν πραγματικά τι έκαναν».

«Στη χειρουργική επέμβαση προκάλεσαν σοβαρή νευρική βλάβη και πλέον είμαι με ένα ακρωτηριασμένο πeος, χωρίς να έχω στύση ή οργασμό», ανέφερε.

«Η μετάβαση από την ύπαρξη υγιούς σeξουαλικής ζωής σε καμία σeξουαλική ζωή δεν είναι εύκολη. Δεν γίνεται να ζεις με αυτό το σκοτεινό μυστικό, νιώθω ντροπή».

Ο κ. Thind είπε ότι το πέος του, αργότερα, επέστρεψε σε μια χαλαρή κατάσταση φυσικά, αλλά τώρα είναι ανίκανος.

Είπε: «Ζω με αυτό εδώ και τέσσερις μήνες, προσπαθώντας να βοηθήσω και να πάρω τη θεραπεία που χρειάζομαι για να επιστρέψω σε μια φυσιολογική ζωή μέσω του NHS, της υπηρεσίας υγείας που πληρώνουμε τους φόρους μας και την εθνική ασφάλιση».

Μάλιστα, επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κάνει θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της αγγειακής ανασυγκρότησης, της αναδόμησης των νεύρων και της αναδόμησης του πeους.

Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία χρησιμοποιώντας τα δικά του βλαστοκύτταρα που παράγονται από το λίπος για να αναγεννήσει τα κατεστραμμένα μέρη του πέους του.

«Σχεδιάζω να δω έναν ειδικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γάνδης με δική μου δαπάνη. Επίσης σκοπεύω να δω έναν ειδικό σε κρατικό νοσοκομείο στο Μόναχο, και πάλι με δικά μου έξοδα», ανέφερε.

Ο κ. Thind είπε στις 5 Οκτωβρίου ότι είχε υποβληθεί σε μια μικρή επιχείρηση για να προσπαθήσει να «διορθώσει τα πράγματα», αλλά δεν θα ξέρει για λίγους μήνες εάν αυτό θα είναι αποτελεσματικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.