E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

26χρονος πήρε Viagra και έμεινε ανίκανος

Δείτε τι συνέβη

Δημοσίευση 10/10/2019 | 16:32

26χρονος πήρε Viagra και έμεινε ανίκανος

Ένας άνδρας 26 ετών που πήρε Viagra λέει ότι είναι πλέον ανίκανος, μετά από χειρουργική επέμβαση στο μόριό του από γιατρούς που προσπαθούσαν να διορθώσουν την στύση του.

Ο Nat Thind, 26 ετών, αγόρασε Viagra τον Ιούνιο, έχοντας χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το φάρμακο αρκετές φορές χωρίς προβλήματα.

Αλλά ο ηλεκτρολόγος έσπευσε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όταν η στύση του δεν υποχωρούσε και είχε γίνει επίπονη, μια κατάσταση γνωστή ως πριαπισμός.

Ο κ. Thind, από το Havant, Hampshire, ισχυρίζεται ότι οι γιατροί δοκίμασαν αρκετές μεθόδους για να τον απαλλάξουν από την στύση του για τρεις ημέρες αλλά κανένας δεν λειτούργησε.

Τελικά, η χειρουργική επέμβαση με τη χρήση μιας λεπίδας για την αποστράγγιση του αίματος ήταν η μόνη επιλογή. Αλλά ο κ. Thind ισχυρίζεται ότι οι γιατροί «δεν ξέρουν πραγματικά τι κάνουν».

Η στύση του κ. Thind τελικά έφυγε φυσικά, αλλά έμεινε με πιθανή μόνιμη ζημιά.

Γράφοντας σε μια σελίδα του GoFundMe, ο κ. Thind είπε: «Τους επόμενους μήνες και μέσω της ομιλίας μου σε άλλους γιατρούς, διαπίστωσα ότι δεν ήξεραν πραγματικά τι έκαναν».

«Στη χειρουργική επέμβαση προκάλεσαν σοβαρή νευρική βλάβη και πλέον είμαι με ένα ακρωτηριασμένο πeος, χωρίς να έχω στύση ή οργασμό», ανέφερε.

«Η μετάβαση από την ύπαρξη υγιούς σeξουαλικής ζωής σε καμία σeξουαλική ζωή δεν είναι εύκολη. Δεν γίνεται να ζεις με αυτό το σκοτεινό μυστικό, νιώθω ντροπή».

Ο κ. Thind είπε ότι το πέος του, αργότερα, επέστρεψε σε μια χαλαρή κατάσταση φυσικά, αλλά τώρα είναι ανίκανος.

Είπε: «Ζω με αυτό εδώ και τέσσερις μήνες, προσπαθώντας να βοηθήσω και να πάρω τη θεραπεία που χρειάζομαι για να επιστρέψω σε μια φυσιολογική ζωή μέσω του NHS, της υπηρεσίας υγείας που πληρώνουμε τους φόρους μας και την εθνική ασφάλιση».

Μάλιστα, επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κάνει θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της αγγειακής ανασυγκρότησης, της αναδόμησης των νεύρων και της αναδόμησης του πeους.

Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία χρησιμοποιώντας τα δικά του βλαστοκύτταρα που παράγονται από το λίπος για να αναγεννήσει τα κατεστραμμένα μέρη του πέους του.

«Σχεδιάζω να δω έναν ειδικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γάνδης με δική μου δαπάνη. Επίσης σκοπεύω να δω έναν ειδικό σε κρατικό νοσοκομείο στο Μόναχο, και πάλι με δικά μου έξοδα», ανέφερε.

Ο κ. Thind είπε στις 5 Οκτωβρίου ότι είχε υποβληθεί σε μια μικρή επιχείρηση για να προσπαθήσει να «διορθώσει τα πράγματα», αλλά δεν θα ξέρει για λίγους μήνες εάν αυτό θα είναι αποτελεσματικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left Χτες
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left Χτες
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left Χτες
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά